Teď jsem se snažil přijít na kloub těm židlim a omylem jsem přišel na uplně jinou knihu :D
Tak už mám i židle. Víte někdo co je ten přístroj za sklenicí vína? Vypadá to že to má jak mluvítko, tak reporoduktor. A ty vlajka s hambáčem mi taky nejde...
Paráda! Nic neprozrazujte, jen nápovědy! Já jsem s tím pěkně hnul. Hambáč s vlajkou byl lehčí než jsem čekal a to mě zmátlo. Ten pařez taky nemám, ale možná patří k tý kytce (tu mám, ale nečetl jsem). Víno je jednoduchý. Jen si odpověz co to je za víno a máš to - je to od slovenského autora, ale vezme to i český název.
Já jsem právě nejvíc z těch neodkrytých uhádnul tím, že jsem zadával známou klasiku, nebo své nejoblíbenější knihy. Je tam i jedno naprosto zásadní sci-fi dílko a jedna sci-fi kultovní parodie. To jsem měl hned brzo. Jo a taky troška ultranásilý .o) Třeba se chytíte.
Před chvilkou jsem zjistil že tam je i pár dost nových knih, není to zdaleka jen klasika.
Odhaleno 41, ale už jsme v koncích, budu muset počkat na odhalení obrázků...
S pařezem se mi stalo totéž :D Ještě napovím že v souvislosti tím hnízdečkem plným vajec (ke kterému mimochodem patří i pták a je to trochu zavádějící, protože to úplně neodkazuje na jméno knihy) se mi vybavil jiný autor stejného amerického období a když jsem zadal jeho nejznámější dílo, které jsem mimochodem asi tak před dvěma měsícema četl, vyšlo to!
Komentáře
Tak už mám i židle.
Víte někdo co je ten přístroj za sklenicí vína? Vypadá to že to má jak mluvítko, tak reporoduktor. A ty vlajka s hambáčem mi taky nejde...
Edit: Odhalila jsem zelený přístroj! Stačí si domyslet, jak nahoře pokračuje...
Ale zase jsem si vzpomněla, že jsem kdsi dávno četla Knihu o cintoríně.
@Hildegarda hamburger + slon = strýček McDonald farmu měl =D
@brbr Tak ten velký bílý flek uprostřed obrázku snad poznáš i neodhalený ne?
Vždycky jsem si myslela, že mám relativně přehled přes knihy, ale třeba o té knize se židlema jsem neměla ani tušení.
Nic neprozrazujte, jen nápovědy! Já jsem s tím pěkně hnul. Hambáč s vlajkou byl lehčí než jsem čekal a to mě zmátlo. Ten pařez taky nemám, ale možná patří k tý kytce (tu mám, ale nečetl jsem). Víno je jednoduchý. Jen si odpověz co to je za víno a máš to - je to od slovenského autora, ale vezme to i český název.
Já jsem právě nejvíc z těch neodkrytých uhádnul tím, že jsem zadával známou klasiku, nebo své nejoblíbenější knihy. Je tam i jedno naprosto zásadní sci-fi dílko a jedna sci-fi kultovní parodie. To jsem měl hned brzo. Jo a taky troška ultranásilý .o) Třeba se chytíte.
Před chvilkou jsem zjistil že tam je i pár dost nových knih, není to zdaleka jen klasika.
Odhaleno 41, ale už jsme v koncích, budu muset počkat na odhalení obrázků...
Ještě napovím že v souvislosti tím hnízdečkem plným vajec (ke kterému mimochodem patří i pták a je to trochu zavádějící, protože to úplně neodkazuje na jméno knihy) se mi vybavil jiný autor stejného amerického období a když jsem zadal jeho nejznámější dílo, které jsem mimochodem asi tak před dvěma měsícema četl, vyšlo to!
ale ten spodní roh s židlema atd. ten mi uniká, jó už je to nějakej pátek od maturity :-D