Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mne bude nas Ivan chybat...tolko srandy mate teraz s Milosom, ze vam az zavidim, lebo nastastie nie som ani vegetarian ani abstinent :)
Jinak co se týče ničení památek, protože jsou to modly neodpovídající Aláhovi... jsem jediná, koho na druhou stranu cynicky baví, jak si snad i cílevědomě budují image komiksových zlounů?
- "Jenže to agresivní (o náplni mlčí) považuje ve svém článku za přirozené..." ...nebo říká, že z pohledu běžného němce to je přirozené?... to je zásadní rozdíl.
- Já opravdu nejsem Peroutkovým obdivovatelem, ale měli-li by se řídit tím "mlčeti zlato" všichni novináři, kteří nyní píší v situacích, kterou za více než čtvrtstoletí může někdo považovat za "na hraně", tak nevycházejí jediné noviny... každopádně tento článek za agresivně antisemitský nepovažuji, obsahuje velmi neotřelá přirovnání a připomenutí a úvahy, ale nakolik byl nebo nebyl v té době článek "společensky" potřeba opravdu posoudit neumím... ale asi budeš větší odborník... pro zajímavost, kolik máš v celostátně vydaném tisku článků?
Myslíš třeba tohohle popravčího?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/362813-kata-islamskeho-statu-musi-chytit-ziveho-preje-si-vdova-po-jedne-jeho-obeti.html
Věštím z křišťálové koule, že se nechá zastřelit v boji a bude se považovat za mučedníka a věřit, že v nebi na něj čeká tucet pannen.
Tohle ztrácení iluzí se mi nelíbí, nechci být rozumná a dospělá... Ať už je duben a začně 5. série poníků!