FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1115116118120121150

Komentáře

• no veď tomu nerozumiem. prečo niekomu priať neúspech v kvalitnejšej súťaži, aby mohol mať úspech v menej kvalitnej súťaži? neexistuje hokejista v nhl, ktorý chce vypadnúť/nepostúpiť do playoff aby mohol ísť na MS.
    MS sú (žiaľ) turnaj B-kategórie. Radšej doprajem hráčom, aby vyhrali Á-kategóriu (SC a olympiádu)
  • @sarven protože my jako fanoušci je chceme vidět hrát na našem ms... úspěch v nhl si přejou oni sami, ale kdy zase bude ms u nás? chci aby u nás hrál co nejlepší tým
  • no veď presne o tom to je. najlepší tím na ms hrať nebude a ak by všetci česi vypadli z nhl a postavia dream team, tak nebudú hrať proti iným najlepším tímom.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. ledna 2015
  • @Nevada To nic nemění na tom, že je to zajímavější, atraktivnější a pro diváky mnohem více infarktové :)
  • 9. místo ve Wengenu. Jupí!
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @DanielSvatoš Hurá, jsme ve finále Evropského festivalu sedmnáctiletých, veškerá krize mládežnického hokeje je zažehnána!
    Tak to je fajn. Od příštího roku bude liga mistrů vysílána převážně na O2 TV. Na ČT bude jeden zápas v úterý a semifinále a finále "exkluzivně" na O2. A kdo z vás má O2? Já kvůli tomu rozhodně poskytovatele měnit nebudu, u mě to jistí internetové streamy. :-D
  • To snad ne...,
    Co myslíte je dobrý nápad obnovit SP v hokeji?
  • Já myslím,že by to nebylo v ničem nějak zásadně pozitivní.
  • Mě se to nelíbí ani za mák. Díky tomu je jasný, že na olympiádě si už hvězdy nezahrají, místo toho jakýsi turnaj, kde Amíci s Kanaďany budou mít v podstatě dva týmy, ale třeba Slováky tam nepustí. A výběr zbytku Evropy? No kvalitní hráče určitě dokupy dají, ale každej by chtěl snad reprezentovat svoji zemi, takhle to top hráčům, kteří nepocházejí z jedné ze 6 vyvolených zemí, už ani neumožní. Ale samozřejmě z americkýho pohledu je to skvělej tah, mít turnaj nabytej těmi největšími hvězdami jen pod svým palcem.
    Za mě by bylo ideální ponechat jednou za 4 roky Olympiádu a jednou za 4 roky si střihnout duel Severní Amerika vs. Evropa (prý už nad něčím takovým uvažují), hráči by tak mohli na OH reprezentovat každý své a na druhém turnaji by se ve dvou týmech ukázali ti nejlepší z nejlepších :). Ale pravidla si holt diktuje NHL...
    Tak Pastrňák a Krejčí budou volní pro MS paráda
  • Krejčího nemusí pustit lékaři, protože je čerstvě po zranění a Pastu můžou poslat na farmu v Providence, kde by hrál playoff AHL. Ale kdyby vše vyšlo, tak máme pravou stranu krásně zajištěnou. Čaromír, Voráč, Pasta, Hemák
    @Henky Pasta má dvou smernou smlouvu? No v útoku a bráně nebude problém, horší to bude s obranou
  • Já myslím, že určitě. Má nováčkovskou smlouvu, takže dvoucestnou
  • Tak Pasta jde bohužel opravdu na farmu :( třeba vypadnou v prvním kole
    Hemský zraněný a Krejčího podle mě nepustí výstupní prohlídka. :-k
  • Ale Mrazík začne první kolo playoff NHL jako jednička. Už jsem se bál, že nebudu mít komu fandit :applause:
    @Henky já budu fandit Tampe
  • Tak to já na východě Ottawě za ten závěr a na západě to vidím na St. Louis. Jinak mé oblíbené týmy vesměs nepostoupily do SC :wall:
    @Henky Me zklamal Boston a San Jose
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.