Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je mi jasný, že jde asi o to, kdo tu svatbu vede, ale i kdybych zažila sebelepší církevní svatbu (dost pochybuju, nemám kolem sebe téměř žádné věřící či pokřtěné), tak to nemůže zlepšit jejich reputaci.
Predstav si, že by si toto mala každú nedeľu. Paradoxne to ma tiež trápilo. Človek to po čase nevníma, relaxuje a tu zrazu vstávanie. :D
Byla jsem i na křtu a kromě povinných frází typu "zříkáš se ďábla?", který jsou asi povinný, to bylo milé a intimní v kruhu rodinném - taky zásluhou prima kněze.
Autorka příspěvku je nepokřtěná neznabožka, co měla sama svatbu u rybníka
A ze mše za rodiče měla jednou tchýně nekolik dní depku, protože byl kněz kokot, házel nějaký příklady o blbých vztazích dětí a rodičů, a pořádně neřekl, co tím jako chce říct
http://www.doba.sk/2015/01/17/25-najlepsich-svadobnych-fotografii-zhotovenych-v-roku-2014/
To všichni ti autoři dystopií a informace a realitě komunismu západní svět nic nenaučili? Polovina Frantíků je pro omezení svobody slova? :wall: Chápou vůbec, že jenom blbec očekává, že bude žít v demokracii a nebýt něčím uražený?
Jako ve skutečnosti svobodu slova stejně omezujeme politickou korektností, manažerskými doložkami a doložkami o mlčenlivosti pro některé pracovníky ve státních službách, ale tímhle by islamistům jenom plnili jejich vlhké sny o tom, jak mají západ na háku a svoje vidění světa kdekoliv kdykoliv komukoliv vnutí kalašnikovem. Á propos - to přetisknutí karikatur a vytvoření nové je necitlivé vůči muslimům, ale necitlivé je i pálení vlajek západních států, pálení kostelů a provokativní slogany ("Jestli ty jsi Charlie, já jsem Kauchi" - příjmení těch dvou vrahů) v muslimských zemích. Se zabedněností sobě vlastní ignorují i to, že zobrazovat Mohameda je zakázáno jenom muslimům.
Jestli to Frantíci (BTW obyvatelé země, která pro udělení občanství prý ani nevyžaduje znalost úředního jazyka) myslí vážně, ať si svoje vize "svobodného světa" nechají pro sebe.