@M1on: Pro mě jako Marveložrouta celkem povinnost... první série byla tak nějak rozhoditelná na dvě části - první půlka byly spíše samostatné příběhy, druhá půlka (cca od toho, kdy šel do kin CA 2) byla naopak jednolitý příběh. Na druhou sérii zatím nevyšel čas (o svátcích času dost), ale těším se. Ostatně jsem zvědav na Agenta Carterovou (myslím, že začíná od ledna).
@Jay druhá séria je perfektná, hlavne tam cítiť že sa tie postavy niekde pohli. Prvá seria všetci vyzerali ako modelky a modelovia ktorí sa omylom dostali do show, teraz tam má každá postava svoju hĺbku. Agentka Carterova bude mať len 8 epizód ktoré začnu 6 januára a vyplnia vlastne tú prestávku po mid season final Shieldu. Možno aj nejak nadviaže na príbeh 2 polovice season 2. Obe seriály (a vraj aj niektoré postavy, nie len Coulson) by mali vplývať/objaviť sa v Age of Ultron. Tak som fakt veľmi zvedavý.
the newsroom má u mňa obrovský rešpekt. trošku som prekvapený, že nedotiahli whistblower tému, ale mám pocit, že to vyjadrenie sa zostalo v tej rovine, - treba odvisielať, treba chrániť zdroj. posledný diel dojemný, vidieť, že to bolo osobné. celkovo naozaj unikátna vec, som vďačný, že to vzniklo.
Komentáře
Na druhou sérii zatím nevyšel čas (o svátcích času dost), ale těším se. Ostatně jsem zvědav na Agenta Carterovou (myslím, že začíná od ledna).
Agentka Carterova bude mať len 8 epizód ktoré začnu 6 januára a vyplnia vlastne tú prestávku po mid season final Shieldu. Možno aj nejak nadviaže na príbeh 2 polovice season 2.
Obe seriály (a vraj aj niektoré postavy, nie len Coulson) by mali vplývať/objaviť sa v Age of Ultron. Tak som fakt veľmi zvedavý.
http://www.csfd.cz/film/393152-ascension/
V závěru obsahuje pár záběrů z chystaných seriálů, včetně GoT.
celkovo naozaj unikátna vec, som vďačný, že to vzniklo.
Ale za nějaký výpravný seriál o Plantagenetech bych byla ještě radši, to jo.
@brbr Jo, je to ono. Píše se to pod videem a tuším to tam i zazní ;)