@Lodimar Z různých rozhovorů s fanoušky - na conech, při autorských čteních nebo na netu. A taky z popisů, které dal Martin Amokovi pro tvorbu obrázků.
Já osobně doufám, že se na tohle téma ještě někdy Martin rozpovídá. Hrozně by mě zajímaly další podrobnosti o některých postavách. Třeba proč Daeron I. nebyl ženatý se svou sestrou. Přitom s Daenou by byli asi úžasný pár. Stejně tak třeba Baelor Kopílam. A kdo (z jakého rodu) byly jejich manželky. A taky podrobnosti o válce v Dorne.
članok je super.. a ja sa teším na posledných Targaryenov.. (z mojho pohladu najdoležitejšiu časť)..možno mi ten popis pomože odhaliť prečo sa poslední Targaryeni rozhodli tak ako sa rozhodli.. vo svojom živote, vo vladnutí, v nevladnutí.... aj.
Pokračovanie sa vyrovnalo prvej časti. A už sa tu začína objavovať tá Targaryenská kontroverznosť, taky je mi líto dráčku. Podruhé tleskám tvému psaní a vytrvalosti při zběru infomací a přeji další pisatelské úspěchy.
Komentáře
Thanx Nevado
@Lodimar
Z různých rozhovorů s fanoušky - na conech, při autorských čteních nebo na netu. A taky z popisů, které dal Martin Amokovi pro tvorbu obrázků.
Já osobně doufám, že se na tohle téma ještě někdy Martin rozpovídá. Hrozně by mě zajímaly další podrobnosti o některých postavách. Třeba proč Daeron I. nebyl ženatý se svou sestrou. Přitom s Daenou by byli asi úžasný pár. Stejně tak třeba Baelor Kopílam. A kdo (z jakého rodu) byly jejich manželky. A taky podrobnosti o válce v Dorne.
@heavy_head
Tak to máš blbé :-P