Dračí dynastie - 2. část - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v Postavy a bytosti

Komentáře

• Výborné počtení s obrovským množstvím zajímavých informací :-) Muselo to dát opravdu práci, autorka má můj obdiv :applause:
  • .. prvá časť bola skvelá a druha taktiež .. skladam obdiv a opäť prajem autorke veľa sil a trpezlivosti pri ďalšej tvorbe ..
    Thanx Nevado
  • Je tam veľa informácií, ktoré si nepamätám z kníh, napríklad ten príbeh o Elaene. Na wiki som to našiel, ale skade wiki čerpá tie informácie?
  • Paráda :) s tím musela být spousta práce, přidávám se zástupu obdivovatelů.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Díky za díky :)

@Lodimar
    Z různých rozhovorů s fanoušky - na conech, při autorských čteních nebo na netu. A taky z popisů, které dal Martin Amokovi pro tvorbu obrázků.
  • Díky moc. Příjemné, obohacující a zajímavé počtení. Doufám, že přijdou další díly.
  • Přidávám se k díkům a gratulacím a těším se na pokračování, pokud nějaké bude.
  • Rovněž se cítím obohacen. I když bych si to raději celé přečetl v jednom delším článku bez těch otravných odkazů. :-)
  • Škoda, že se tak málo ví o Aemonovi Dračím rytíři a že nejsou žádné solidní obrázky. Rád bych třebas věděl podrobnosti o jeho úmrtí.
  • @Chmur Ve světě GRRM? Nejspíše zabit náhodným kolemjdoucím naprosto zbytečnou a hloupou smrtí, jak už mívá GRRM ve zvyku :D
  • @Everett_Young Aemona přece zabili ostatní z gardy když bránil bratra
    Ne ostatní z gardy, ale bratři popraveného člena gardy.
  • @Nevada jo aha tak pardon já to četl asi jako bratři v přísaze
    btw - ano, Targaryenů bude ještě jeden díl.

Já osobně doufám, že se na tohle téma ještě někdy Martin rozpovídá. Hrozně by mě zajímaly další podrobnosti o některých postavách. Třeba proč Daeron I. nebyl ženatý se svou sestrou. Přitom s Daenou by byli asi úžasný pár. Stejně tak třeba Baelor Kopílam. A kdo (z jakého rodu) byly jejich manželky. A taky podrobnosti o válce v Dorne.

@heavy_head
    Tak to máš blbé :-P
  • članok je super.. a ja sa teším na posledných Targaryenov.. (z mojho pohladu najdoležitejšiu časť)..možno mi ten popis pomože odhaliť prečo sa poslední Targaryeni rozhodli tak ako sa rozhodli.. vo svojom živote, vo vladnutí, v nevladnutí.... aj.
  • jo to jsem pochopil, že ho zabili bratři Toyna (či jak se jmenoval), ale jinak o tom nevím nic, ale možná to neví ani Martin
  • Pokračovanie sa vyrovnalo prvej časti. A už sa tu začína objavovať tá Targaryenská kontroverznosť, taky je mi líto dráčku. Podruhé tleskám tvému psaní a vytrvalosti při zběru infomací a přeji další pisatelské úspěchy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.