Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1247248250252253581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Jay Ale jen do tý doby, než někoho kousneš :P
  • @Krisa: Technická..: U štírů je nebezpečnější bodnutí... (ale kousnutí by asi taky ve vlaku vadilo...) ;-)
    @Jay Mně se nechtělo napsat "píchneš", protože by to mohlo být považováno za čuňačinu. Bodnutí je lepší, daleko lepší :P
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Od štíra jedině bodnutí.
    uštknutí je kousnutí i bodnutí ne?
    Kdepak.
    @Nevada Wikipedie je nejchytřejší a ta říká toto:

"Uštknutí je zdravotní stav, který nastává po útoku jednoho druhu na jiný nejčastěji prováděný pomocí zubů vybavených jedem. V některých případech je jako uštknutí řazeno i bodnutí organismu vybaveného jedovatým trnem na ocasu.
    Mezi nejznámější organismy, které jsou schopny ušknutí patří skupina hadů s jedovými zuby, štíři, některé druhy jedovatých ryb."

A basta! :-)
    Já osobně bych si všechny tyhle štíří kratochvíle raději odpustila.
  • Ve filmu Indiána Jones platila poučka. Čím menší štír tím je jedovatěší.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • @pavel Jop. Každopádně pokud bys zrovna na tohohle měl šlápnout, tak bys ho měl včas zahlídnout.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. listopadu 2014
    @Ugla Matematiky máme dvě. Analytickou (Lineární modely) a logickou (Matematické základy informatiky). Zatímco ta analytická mi přijde dost otravná a ne tolik užitečná ( i když je pravda že nemám až tak velký přehled o jejím případném dalším využití, ale moc předmětů na ní nenavazuje), tak logická matematika mě začala docela bavit a přijde mi i užitečná (nejen pro programování, ale také proto, že na ní pak navazuje asi milion předmětů).

Pokud jde o humanitní obory a jejich obtížnost.. no jestli mě vyhodí z FI tak si půjdu udělat doktorát v nějakém lehkém oboru na FF. Stejně nám 90% jejich předmětů doporučují jako kredity zadarmo.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • Co ste museli mat ako deti v balicku, aby bol Mikulas Mikulasom?
  • Když jsem byl malý, tak tam mimo jiné vždy byly mandarinky a buráky:-)...největší pruda
  • upraveno 2. prosince 2014
    @Chmur Souhlas
    @Hildegarda Adventní kalendář, figurka (mikuláš,čert), bonbony, marcipán?, ledová čokoláda,
    a ty mandarinky a buráky a další věci si už nepamatuju.
  • lentilky, kindervajíčko!
  • Mandarinky, pomerančovej džus, kinder bueno a lentilky :D
    Já měla nejraději prudu - buráky ve slupce a mandarinky. Bez toho by nebyl Mikuláš :)
    Kalendář s čokoládou, nic jiného mě nezajímalo. hlavně aby byl kalendář a 24 čokoládových obrázků :D
    Kalendář až na Mikuláše? Vždyť by to byl podvod - člověk by byl nucen sníst 5 čokoládiček najednou :D
    Jej, já si to spletl s barborou. No na mikuláše? ... :-k On něco nosí? U nás vždycky přišel jen čert, seřval mě jak malýho smrada co celý rok zlobil a pak zase odešel. Nic víc než pořádně naděláno v trenkách jsem nikdy nedostal.
  • zlobivý dostali aspoň polínko nebo brambory... :-k
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.