@Dreamer Jo, dokážu si představit, že vidět to s několika velmi specifickými přáteli a basou piv by bylo jistě nezapomenutelné, už jen ty rasové kombinace bílý otec + černá matka = asiat syn a podobně =D
"Rose" je asi to nejsympatičtější na traileru. "Robb" je Targaryan, dle barvy očí. Třeba je ten černoch otrok, aby to nevybočovalo z kontextu. :D
Navíc se i hodí aby Popelku hrála stejná herečka jako Rose - matka(macecha) totální kráva a tatínek který odjíždí (asi guvernéra do Indie a zabít pár Sandokanů) =D
Problém Raid 2 je, že je plný ultraklišé sesbíraných z gangsterských filmů, které vrší jedno za druhým bez jakýchkoliv nápadů. Prostě to už člověk, který sleduje gangsterky, viděl 100x předtím a lépe. Akce je tam výborná, brutální, rychlá, ale taky dost stereotypní. Jako by si udělali dvě choreografie, které používají pořád dokola jen s jinými fackovacími panáky. Po stránce příběhu nuda, technické provedení akce prvotřídní, ale nijak objevné.
Já taky neříkám, že se mi to obzvlášť líbí, ale vymezené poptávce to odpovídá. Jinak fandou asijských mlátiček jsem nebyl a pravděpodobně se jím nestanu, přesto musím přiznat, že mě Berandal po akční stránce zaujal, především tím, že je opravdu intenzivní (a brutální) a nepomáhá si moc obezličkami jako střih a podobně. Ovšem jediným filmem o bojových uměních, o kterém můžu říct, že se mi opravdu líbil, je Kuro-Obi.
@flanker.27: jestli to nebude tím, že v něm "hráli" opravdoví karatisti, takže se obešli bez přiblblých efektů. V podstatě i bez děje, ale tím si to člověk přece nenechá otrávit :-#
Na Medvěda mám zvláštní vzpomínku. Tatínek mě vzal na Terminátora II, ale v kině to nějak popletli a pustili Medvědy. Až asi po pěti minutách to napravili, ale díky tomu jsem se o tom filmu dozvěděl a chtěl to vidět :)
Komentáře
@Everett_Young Že by Tina Tina Tina, sladká blondýna prodělala až takovou změnu (pohlaví)? =D
A nie je tá Cinderella Rose z DA?
BTW Trailer má perfektnú atmosféru. Akurát Madden tam vyzerá ako Edward Kalen a to nie je plus.
"Robb" je Targaryan, dle barvy očí.
Třeba je ten černoch otrok, aby to nevybočovalo z kontextu. :D
Navíc se i hodí aby Popelku hrála stejná herečka jako Rose - matka(macecha) totální kráva a tatínek který odjíždí (asi guvernéra do Indie a zabít pár Sandokanů) =D
Volavka je výborná, ale po Departed už to nemá takový efekt, protože americká verze je čistá vykrádačka s pár (povětšinou zbytečnými) scénami navíc.
Asie nabízí hodně dobrých gangsterských filmů, ale nevím, jestli jsi téhle provenienci přístupný.
Je to podobně o práci v utajení s tím, že posledních 40 minut je opravdu brutální akce
Akce je tam výborná, brutální, rychlá, ale taky dost stereotypní. Jako by si udělali dvě choreografie, které používají pořád dokola jen s jinými fackovacími panáky. Po stránce příběhu nuda, technické provedení akce prvotřídní, ale nijak objevné.
Jinak fandou asijských mlátiček jsem nebyl a pravděpodobně se jím nestanu, přesto musím přiznat, že mě Berandal po akční stránce zaujal, především tím, že je opravdu intenzivní (a brutální) a nepomáhá si moc obezličkami jako střih a podobně.
Ovšem jediným filmem o bojových uměních, o kterém můžu říct, že se mi opravdu líbil, je Kuro-Obi.