Neviem či je to tou prestávkou, ale štvrtá séria DA sa mi páčila (ešte som nevidel špeciál). Síce to, ako zase musí byť Edith alebo Batesovci trýznení pre storyarc začína byť ohrané, stále oba príbehy mali čo do seba. A konverzácie Rosamund-Violet a Isabel-Violet perfektné.
@Blackfish@Everett_Young Scenáristicky aj herecky z celej epizódy bola snáď najlepšia scéna v lietadle o zabití Belgičanoch :D Tých pár replík. To sa mi páčilo.
sledovali jste někdo Most? já jsem viděla dvě série a koukám oni to dávají i v televizi, ikdyž bohužel s dabingem ....viděli jste i americkou a britskou verzi
@Linda_Moon Britskou ani americkou verzi jsem neviděla a ani o to vzhledem k horšímu hodnocení nemám zájem. Tenhle trend mezinárodních předělávek, který zasáhl i seriály, považuju za mor. V Británii byl Most populární právě tou jinou atmosférou a bum, někoho v televizi hned napadlo, že to přenesou do bezpečnějších britsko-francouzských vod. Vím ale, že hlavní mužskou postavu v britské verzi hraje "Stannis" :D
Tak jsem právě protrpěl poslední díl "seriálu" Zaklínač. Už vím, kde se kluci od HBO naučili tak skvěle zkurvit předlohu....
Něco tak strašného jsem dlouho neviděl. 1) Hned od začátku !!!úplně zbytečně!!! překrucují příběh a vymýšlejí si naprosté zhovadilosti, ať už jde o zaklínače samotné, nebo o postavy. 2) Od kdy jsou zaklínači samurajové? 3) Geralt - působí jako absolutní blb kterému nějakou náhodou spadl do ruky meč a on neví co s ním Marigold - ošklivý, tupý hospodský povaleč, který by nejspíše nesvedl ani tu poslední na mol zlitou holku co zbyla nezadaná na vesnické tancovačce. Yennefer - tak ta je tu ještě větší průšvih než oba dva hlavní pitomci dohromady. Ubrečená, hloupá slepice která pořád jenom kváká něco o tom jak geralta nemůže milovat a jaká je ve skutečnosti svině a bla bla bla 4) příběh nudný až žádný 5) kdo sakra napsal tak přihlouplý scénář plný patetických keců a hovadin? Pokud vím, tak přesně tomu se Sapkowski snažil vyhnout. 6) Je to naprostá tragédie a každému doporučuji se tomu na kilometry vyhnout.
ja som oneskorene zistil že sú vonku Peaky blinders, tak pozerám. ale tá angličtina bez titulkov je nemožná. hlavne keď hovorí tom hardy aka solomon. to je úplne iný jazyk :)
@Everett_Young Seriál Zaklínač rozhodně není dokonalý a má spousty chyb. Já osobně bych i nějaký klady našel. Hudba je výborná, Michal Zebrowski zahrál podle mě Geralta hodně dobře. A třeba díl s Renfri a její bandou se mě líbil ( v povídkách Menší zlo v seriálu už nevím jak ten díl nazvali ). Další věc je výprava, která se nedá srovnávat třeba s Hrou.
@Lara No, mi už ten seriál připadá dost na hraně (ale ne tak, abych s ním přestala :-), takže knihu opravdu ne. Co se toho jednoho týče, poněkud mě iritujou vlasy/paruka či co to je a až přespříliš maskulatury, asi :-k
P.S: Ale teď jsem viděla šestý díl a ten konec mě docela pobavil.
Tento týždeň nemam veľmi čas pozerať seriály tak som sa dnes dostal k novej časti TWD a Agents of Shield. Tak táto časť TWD bol mega nudný hnoj. Asi neletím na vlne fandomu typka s kušou ale musel som celý serial rozdeliť na 3 časti lebo som zaspával. A najlepšie že už len 2 časti do konca? Mám pocit že sa zas nijako neposunuli. Agenti na druhej strane...asi najlepšia časť. Nikdy neviem čo čakať od Warda, Peggy neurazila ale ani nejak nepotešila. Fakt sa na to veľmi teším, a dúfam že dostanú aspoň nejaké cameo v Disney filmoch.
Komentáře
Něco tak strašného jsem dlouho neviděl.
1) Hned od začátku !!!úplně zbytečně!!! překrucují příběh a vymýšlejí si naprosté zhovadilosti, ať už jde o zaklínače samotné, nebo o postavy.
2) Od kdy jsou zaklínači samurajové?
3) Geralt - působí jako absolutní blb kterému nějakou náhodou spadl do ruky meč a on neví co s ním
Marigold - ošklivý, tupý hospodský povaleč, který by nejspíše nesvedl ani tu poslední na mol zlitou holku co zbyla nezadaná na vesnické tancovačce.
Yennefer - tak ta je tu ještě větší průšvih než oba dva hlavní pitomci dohromady. Ubrečená, hloupá slepice která pořád jenom kváká něco o tom jak geralta nemůže milovat a jaká je ve skutečnosti svině a bla bla bla
4) příběh nudný až žádný
5) kdo sakra napsal tak přihlouplý scénář plný patetických keců a hovadin? Pokud vím, tak přesně tomu se Sapkowski snažil vyhnout.
6) Je to naprostá tragédie a každému doporučuji se tomu na kilometry vyhnout.
Co se toho jednoho týče, poněkud mě iritujou vlasy/paruka či co to je a až přespříliš maskulatury, asi :-k
P.S: Ale teď jsem viděla šestý díl a ten konec mě docela pobavil.
Agenti na druhej strane...asi najlepšia časť. Nikdy neviem čo čakať od Warda, Peggy neurazila ale ani nejak nepotešila. Fakt sa na to veľmi teším, a dúfam že dostanú aspoň nejaké cameo v Disney filmoch.