Já o Interstellar začala trochu pochybovat už po traileru. Nějakým záhadným způsobem se mi až do včerejška podařilo ignorovat skutečnost, že to točil Nolan. Takže mé očekávání spadlo dolů už o dva stupně.
Podobně záhadným způsobem jsem doteď nevěděla o obsazení filmu o Alanu Turingovi. Po přečtení jmen Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Mark Strong a Charles Dance očekávání u Imitation Game naopak vyletělo až k těšení.
@Gepeto se učím němčinu jo :D ja to taky zkoušel ale jak to je hnusný tak to se nedá a potřeboval bych doporučit nějakej film jako Počátek jsem na to včera koukal poprvý, zfouknutej jak svíčka a strašně jsem se na tom plavil tak vás něco nenapadá ?na dnešek v záloze mám Donnie Darko
@DanielSvatoš Nie, sestra si ju potrebuje preopakovať hravým štýlom, kým pôjde na brigádu. :D Tak chcela Frozen, Nema, Dobu ľadovú po nemecky s nemeckými titulami.
interstellar je pekný film, oplatí sa vidieť. asi nemá zmysel porovnávať čo je lepšie. Netreba na to ísť ako na najlepší film všetkých čias. to nie je a ani nechcel byť. je to pekný autorský film, napriek prirodzeným podobnostiam.
Komentáře
Podobně záhadným způsobem jsem doteď nevěděla o obsazení filmu o Alanu Turingovi. Po přečtení jmen Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Mark Strong a Charles Dance očekávání u Imitation Game naopak vyletělo až k těšení.
Die.Eiskoenigin.Voellig.unverfroren.2013.German.AC3.BDRip.XviD-M
Ja a nemčina never
O něco lepší, ale pořád mi tam chybí ten "wow efekt", který jsem měla u prvních Avengers.