TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1223224226228229362

Komentáře

• Tak jsem začal sledovat Sleepy Hollow :) Líbí se mi atmosféra, připomíná mi první díly Supernatural. Mohli by to tam trošku vrátit, pár monster mimo ty obyčejné vlkodlaky, démony a anděly. Třeba parádní byl Strašák nebo Wendigo. Jsou kvanta z čeho vybírat a né se pořád zabývat Crowlym nebo tím jestli všichni andílci chtějí do nebe.

Zpátky k ospalé díře, Ichabod Crane je sympaťák, policistka trošku pokulhává. Určitě budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Doufám že se jezdec předvede :)
  • @Blackfish dokoukal jsem první sérii a tím to pro mě končí. Politicky korektní slabší verze supernaturalu, s debilní lovestory navíc.
  • upraveno 8. listopadu 2014
    .
  • @Everett_Young Ještě jsem neviděl:)
  • @Everett_Young Tak to jsi mě nepotěšil :( Každopádně za tím se Supernatural si stojím, chtělo by to nějaký díl se starou atmosférou. Monstrum z kategorie monster a ne démon.

Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.
  • @Blackfish Pokud si dobře pamatuju, tak Sasquatch bude v jednom díle Sleepy Hollow. Pečlivě jsem se dívala do předposledního dílu první serie a pak jsem to vzdala. Ale možná to ještě dodívám, komentáře k druhé serií jsou celkem nadšené.
    A Ichabod je samozřejmě super :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • Trailer na třetí sérii Ripper Street

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Videl niekto finále DW?
  • @Gepeto Ne, neviděl, neslyšel, neznám, neexistuje. Nebo jsem ho prostě vytěsnil z paměti... :spike:
  • upraveno 10. listopadu 2014
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Newsroom 3x01 lze sledovat zdarma na HBO GO.
    @Everett_Young Mám podobné pocity :D
    @Arutha U mňa bol kladný bod Missy, jej charakter, motívy, spracovanie a herečka - perfektné. Ostatok ak nebol disneyovka tak dosť nepodarené spojenie mágie a sci-fi. Hlavne ten storyarc mal vysoký potenciál. A vo finále šiel pekne do prčic.

@Nevada Aj s titulkami?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    LOL, oni prodloužili Homeland...
    O čem/jaká je vlastně 4. série?
  • @Nevada o tom o čem třetí série.... o ničem =D (ačkoli jsem viděl jen první dvě, ale tohle mám z doslechu od kamarádů co to ještě sledují)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gepeto to bolo finale??? nie je nahodou finale na vianoce ?
  • @Edem Na Vianoce bude vianočný špeciál. Ten sa spravidla nepočíta medzi "normálne" diely, lebo máva samostatnú dejovú linku.
  • @Nevada Čtvrtá série je (zatím) rozhodně lepší než ta předchozí. Carrie jako postavě svědčí, že Brody už je ze hry. Víceméně je to znova špiónská hra a většinu doby strávíme v Pákistánu/Afghánistánu, kde Carrie pracuje na odstranění jednoho chlápka z Al-Kaidy. Zkus první díl a jestli tě to nechytne, nech to být, protože několik dalších dílů je v úplně stejném stylu.
  • @Dreamer představ si že třeba nechají umřít Violet... to by byla úplná konečná :D

Kdyby ta řada byla ještě před 2.sv. válkou spolu s hospodářskou krizí a krachem pana Levinsona, nemuselo by to být špatný. Co se mi na téhle řadě líbilo tak první informace o Herr Hitler, když o něm a jeho přívržencích smýšlejí jako o gangstrech v hnědých košilích..

Stejně si myslím že pan Gregson je naživu a Edith se dočká happyendingu :)
    upraveno 11. listopadu 2014
  • @Gepeto Ach jaj, to zas bude vyhýbanie sa spoilerom, než príde nový companion/ka. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.