Tak jsem začal sledovat Sleepy Hollow :) Líbí se mi atmosféra, připomíná mi první díly Supernatural. Mohli by to tam trošku vrátit, pár monster mimo ty obyčejné vlkodlaky, démony a anděly. Třeba parádní byl Strašák nebo Wendigo. Jsou kvanta z čeho vybírat a né se pořád zabývat Crowlym nebo tím jestli všichni andílci chtějí do nebe.
Zpátky k ospalé díře, Ichabod Crane je sympaťák, policistka trošku pokulhává. Určitě budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Doufám že se jezdec předvede :)
@Everett_Young Tak to jsi mě nepotěšil :( Každopádně za tím se Supernatural si stojím, chtělo by to nějaký díl se starou atmosférou. Monstrum z kategorie monster a ne démon.
Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.
@Blackfish Pokud si dobře pamatuju, tak Sasquatch bude v jednom díle Sleepy Hollow. Pečlivě jsem se dívala do předposledního dílu první serie a pak jsem to vzdala. Ale možná to ještě dodívám, komentáře k druhé serií jsou celkem nadšené. A Ichabod je samozřejmě super :-)
@Everett_Young Mám podobné pocity :D @Arutha U mňa bol kladný bod Missy, jej charakter, motívy, spracovanie a herečka - perfektné. Ostatok ak nebol disneyovka tak dosť nepodarené spojenie mágie a sci-fi. Hlavne ten storyarc mal vysoký potenciál. A vo finále šiel pekne do prčic.
@Nevada Čtvrtá série je (zatím) rozhodně lepší než ta předchozí. Carrie jako postavě svědčí, že Brody už je ze hry. Víceméně je to znova špiónská hra a většinu doby strávíme v Pákistánu/Afghánistánu, kde Carrie pracuje na odstranění jednoho chlápka z Al-Kaidy. Zkus první díl a jestli tě to nechytne, nech to být, protože několik dalších dílů je v úplně stejném stylu.
@Dreamer představ si že třeba nechají umřít Violet... to by byla úplná konečná :D
Kdyby ta řada byla ještě před 2.sv. válkou spolu s hospodářskou krizí a krachem pana Levinsona, nemuselo by to být špatný. Co se mi na téhle řadě líbilo tak první informace o Herr Hitler, když o něm a jeho přívržencích smýšlejí jako o gangstrech v hnědých košilích..
Stejně si myslím že pan Gregson je naživu a Edith se dočká happyendingu :)
Komentáře
Zpátky k ospalé díře, Ichabod Crane je sympaťák, policistka trošku pokulhává. Určitě budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Doufám že se jezdec předvede :)
Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.
A Ichabod je samozřejmě super :-)
@Arutha U mňa bol kladný bod Missy, jej charakter, motívy, spracovanie a herečka - perfektné. Ostatok ak nebol disneyovka tak dosť nepodarené spojenie mágie a sci-fi. Hlavne ten storyarc mal vysoký potenciál. A vo finále šiel pekne do prčic.
@Nevada Aj s titulkami?
O čem/jaká je vlastně 4. série?
Kdyby ta řada byla ještě před 2.sv. válkou spolu s hospodářskou krizí a krachem pana Levinsona, nemuselo by to být špatný. Co se mi na téhle řadě líbilo tak první informace o Herr Hitler, když o něm a jeho přívržencích smýšlejí jako o gangstrech v hnědých košilích..
Stejně si myslím že pan Gregson je naživu a Edith se dočká happyendingu :)