Průběh natáčení

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
1356711

Komentáře

• upraveno 28. listopadu 2010
  • MIlMIl
    upraveno 28. listopadu 2010
    Catelyn v knize nejvíc záleželo na tom, že jí odjedou pryč děti. Původně tuším měl jet i Bran. Její nenávist k Jonovi pramení především z Nedova absolutního mlčení o jeho původu.
    Spíš bych řekl z toho, že ho Ned vychovával na Zimohradě společně s jeho legitimními dětmi. Někde přímo říká, že by dokázala přežít, kdyby mu po světě běhaly "stovky" bastardů (jako králi Robertovi), ale to, že jednoho má neustále na očích jí štve.
    Říkal to GRRM, když vysvětloval, proč není použit název Píseň ledu a ohně. Že prý Hra o trůny je údernější a asi se z marketingovejch důvodů použije u všech sérií. Což je rozumný, posilovat brand. Ale samo to neni zaručený, tohle rozhoduje HBO.
    Tak je to i logický. Proč by pro každou sezónu měnili název seriálu? Navíc Hra o trůny je přesně to, oč tam celou dobu běží, tak proč to tak nenechat, když už nepoužili název Píseň ledu a ohně?
  • upraveno 29. listopadu 2010
    ...kromě toho každej kdo se bude aspoň trochu zajímat zjistí, že to je Píseň ledu a ohně asi tak půl minuty potom co zapne internet, ta sága je jedna z nejznámějších fantasy a autor je relativně dost osobnost, takže v tom bych žádnej stres nehledal.
    Eddarduv smích na konci hehe .. užasný
    Vypadá to parádně.
    Ohař je dobrej, sice není tak ohyzdnej jako v knize, ale to není ani Tyrion, každopádně má správnej "démonickej" pohled, takže já jsem s ním spokojenej.
    na YT jsem to nenašel
    Dany očividně nemá fialový oči, ale zato má jedno modrý a druhý zelený. :P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. listopadu 2010
    připomenete mi někdo, v jaký situaci to dá Tyrion Joffovi facku (čas 0:44)? Je to eště na Zimohradu, jak muříká, aby šel vyjádřit Eddardovi a Catelyn soustrast?
    Ano. Tam jsem se dokonce dočetla.
    Tank jů hodně much.
    fantastické. spolu so snehom. paráda :)
    je to aj eddardov smiech? nenapadá mi, pri akej príležitosti by vravel svoje rodové heslo a smial sa pri tom. pravda, ten smiech môže byť strihnutý z úplne inej časti deja...
    a kerý že je sandor?
    už som ho našiel. a tým pádom som si lepšie pozrel facku a je to zimohrad. ale tá druhá padne časom tiež :)
    Pozrel som si ten teaser minimálne 10x a nadšenie neopadáva :)
    Parádní trailer, už dlouho jsem nebyl takhle nadšený a natěšený z každičého obrázku, každičkého teaseru, traileru atd. Jen trochu nechápu tu Nedovu hlášku "I was trained to kill"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.