Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1115116118120121172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Je zajímavý, že když hraju jinde a nemíchám se do toho, tak švédi velice rychle dobudou Kodaň a Dánům zbyde jen Island :)
    škoda že za Dány se hrát nedá, za ty bych si to právě zahrál rád.
  • @flanker.27 Můžeš zkusit tohle http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?350349-EMPIRE-TOTAL-FACTIONS-(Last-updated-17-08-2011)

Osobně jsem to nezkoušel, ale mělo by to dánsko zprovoznit :)
  • Pokud funguje ta hra na stejném principu jako předchozí díly, stačí přepsat pár řádků v configu a všechny frakce budou přístupné. Spíš se mi líbí způsob vznikání nové frakce na způsobu rebelie, dánům se vzbouřilo norsko a vytvořilo samostatný stát, zajímalo by mě jestli by takhle dokázaly vzniknout i české země. Mám dojem že už to tak bylo v Rome: Barbarian invasion.
  • upraveno 1. října 2014
    @Blackfish V rome: BI se jednalo pouze o určité národy. co se týká přepisování configu, tak u medievalu a rome to funguje, nicméně v napoleonu jsem to již musel módovat a empire je na tom podobně (myslím).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Blackfish Česká země tam není na ty v TW tradičně s...u
    http://wiki.totalwar.com/w/Factions_in_Empire:_Total_War
  • @Montezuma3 v rome II jsou Bójové :)
    @Blackfish V datadisku Medieval II: Kingdoms takhle mohlo Norsko vzniknout taky. V Empire ještě podobně může vzniknout Afghánistán. Ale tam to většinou zaplaví Indové, kteří jsou tam naprosto přepísknutě silní, jediné, jak jsem zastavil indickou invazi, bylo hrát za Rusko.
    @Gorgloj Díky za link, tušil jsem, že nějaký mod bude, ale vždycky sjem byl v jejich používání zdrženlivý. Akorát u Rome jsem hrál i Total Realism.
    No podle wiki mohou v Empire vzniknout tyto země.
    Afghanistan, Gran Colombia, Greece, Hessen, Hungary, Ireland, Mamelukes, México, Naples & Sicily, Norway, Punjab, Québec, Scotland, United States

Pamatuji si, že v medieval 1 byla jen jedna takováto frakce. A bylo docela vzácné na ní narazit. Já z toho měl hrozné vánoce když se mi na mapě vedle Francie zjevilo Burgunsko. Pak mě bavilo zjišťovat, jaké všechny další skryté frakce ve hře ještě jsou :-)
  • upraveno 1. října 2014
    Dneska má bejt novej trailer na kingdom come.
  • Kdo si chce zahrát za České království a netrvá na vložce s bitvami, pro toho je vhodnější konkurenční série „Europa Universalis“.
  • @GemSignor Knihy na základě her stojí obvykle za pendrek píšou to druhořadí autoři, kteří jsou najmuti herní společností.
  • @M1on : Celkem mě mrzí, že v Alphě nebude soubojový systém. Na ten jsem se opravdu těšil. Ale trailer vypadá moc hezky a nová hudba je taky dobrá. S tím skladatelem, co si ho našli, nešlápli vedle.
  • @Velbloud Já se netěšim na nic možná tak v budoucnu na novej počítač. :-)
  • @M1on: Já se utěšuju tím, že když jsem rozjel nového Thiefa, tak snad to utlačí ještě i tohle.
  • Na Steamu ve slevě Crusader Kings II
    - nehrál jsem ještě ani jedničku, mohl by mi to někdo doporučit?
  • @Blackfish: Taky, je to výborná hra. Typicky Paradoxí. :-)
  • @Blackfish
    Crusader Kings II je dost specifická hra. Hra za panovníka dává řadu možností, které by u hry za stát nedávali smysl a strategie je tak doplněna o trošku RPG. Trochu mně ale frustrovalo periodické přicházení negativních traitů, nebo ztráta pozitivních. Řešil jsem načtením starší pozice, ale občas to bylo zdlouhavé. Předpokládám, že snahy o zhoršení mých panovníkům byly kvůli jejich kvalitám, a že hrát za nedochůdče, tak je tomu naopak.
    Základem dlouhodobé strategie je jinak kvalitní potomstvo, to dá fušku, pohlídat si, aby z nich nevyrostl nějaký budiž k ničemu.
  • Jenom pro doplnění (asi už jste si všimli), tak na steamu právě běží víkend slev u Paradoxu. Nejenom Crusader Kings, ale i EUIV, Cities in motion a Hearts of iron jsou s velmi sympatickými slevami.
  • Nééééééé Inferno prohrává
    upraveno 6. října 2014
  • @M1on: Nj, Dungeon je tam odjakživa, pekelníci jsou proti němu rybízové ;-) I když netuším, zda jim vůbec ještě zůstaly nějaké původní jednotky. Hádám, že takoví Minotauři by mohli..
    @Ugla V šestkách mají minotaury, oči zla, mantikory a černé draky.
    A podle dnes zveřejněného popisu království temných elfů. Žijí v hlubinách Ashanu i troglodité. Takže se možná vrátí i zelení slepci s kopím. :-)
  • @Montezuma3 Trailer mají pěknej. Mě to přestalo bavit hnusný nepřehledný menu, čekací fronty na simulátor bitvy 5 vs 5 a nudná hrátelnost můj subjektivní názor
    Tak takhle posraného SVKFrankensteina jsem ještě neviděl :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.