Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1230231233235236581

Komentáře

• Kvalitní literatura - Tahák do kapsy - Němčina - 48 stran :P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chcel som dať Vraždu ako spoločenskú udalosť, lenže ešte aj to má vyše 100 strán :D A to polovica z toho je len slovo toaleta
  • @Ugla S aviatikem jsi to asi vyhrál. Ale jen o křídlo. :-)
    I když mám takový pocit, že Hilda nejspíš myslela nějakou tu krásnou literaturu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A co takhle moje miniaturní vydání "Ota Pavel: Mám rád tu řeku" o rozměrech 5x5x1cm? :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já mám náušnici knížečku - má stránky z ručního papíru, kterými se dá listovat (asi 3). Bohužel druhou jsem ztratila :(
    @Krisa ok, myslím že tohle nikdo netrumfne :-D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 26. srpna 2014
    Míla Linc - Středověký svět 75 stránek :-)

A ještě Kulhánek - Povídky, pidi knížka 79 stránek
  • No ak počítame aj komixy tak to mám Záhadný Spider-man Mátoha zasahuje 32 strán, pôvodne 22 Kčs.
    @JoeGyry Komiksy? :D Tak to som mal raz BIONICLE komiks. Ledvom 20 strán. Možno max 15.
  • Myslím, že v zadání vylo knihu... každopádně hodně jsem si sliboval od "Akce atentát" (slabá brožurka), ale měla asi 105 stran, ale textu minimum, obsahuje jen fotografie okolo atentánu na Heydricha opatřené popiskami, hlubokopod 100 stran jsem našel dvě knihy
    Jan Žižka z Kalicha a Trocnova - 56 stran
    Účetní výkaznictví pojišťoven pro matematiky - Matfyzpress - 60 stran (Ale je to tak hutné čtení, že kdejaká bichle se přelouská rychleji... :o))
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • upraveno 27. srpna 2014
    @Achileus pravičák nebo levičák? =D
  • To nemáš špatný život =D Já mám nervy jen na IDnes a i tam je to sranda, ale já si to pročítám jako pohádku na dobrou noc :D
    upraveno 27. srpna 2014
  • @Achileus: Já myslel, že to je "Jak jednoduché, drahý Watsone", ale to je jen slovíčkaření...
    A vůbec, já radši toho detektiva co říká "Ještě otázečku..."
    upraveno 27. srpna 2014
    @M1on =D

@Jay Colombo?
  • Já se docela divím, že to Putinovi obyčejní Rusové ještě žerou. Dle Moskvy by člověk musel téměř litovat ruský vojáky. Někteří z nich jsou popletové - omylem zabloudí na Ukrajinu ( při minulém výletu na Krym za to dostali alespoň vyznamenání tentokrát některé zajali ). Jiní jsou nešikové, kteří teď často umírají na vojenských cvičeních - co na tom, že se jejich doklady našli na Ukrajině ( asi je z Ruska ukradli a dopravili na Ukrajinu tajné buňky fašistických Banderovců)
  • @derfel To víš, za všechno můžou zlí agenti Západu, dopravili dokumenty, nastražili nástrahy na cvičící rusáky a v neposlední řadě je unáší a dopravují na Ukrajinu, chudáky malí. Co má pak Půťa dělat... =D
    @Mellien A @Achileus je jedním z nich! Styď se Artuši, kvůli tobě zemřeli stateční Ruští vojáci! =D
    už i Sherlock?
    @Everett_Young Zapomněl si dodat, že já jsem krvelační agent Mossadu =D
    Ale ten to vzal štýlovo :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.