@Arutha Tak Elsa mala mať biele vlasy, takto je to skôr Kráľovná ošťatého snehu. A tie šaty sa naozaj moc nevydarili, to by ma až tak netrápilo. Trápi ma, že všetko toto si spôsobili sami :P Keby spravili Snow Queen nikto by o šatoch neprudil...
Ale je tu ešte drobnučká možnosť, že bude aj Snow Queen. Je tam nejaká herečka hrajúce neznámu zákernú postavu. Ja fakt verím, že sa z nej vykľuje buďto pravá záporáčka alebo záporáčka jarného bloku.
Chtěl jsem se stát pastevcem, ale nemáme tu žádné ovce :D:D:D Narazil jsem na to akorát na serialycz.. Postavy jsou sympatické, tchýně je fakt supice. Strýček.. no.. koukněte jestli vás to zaujme :)
Knick jsem chtěl zkusit, ale když jsem se podíval na edně na postavy a zjistil že roly asistenta chirurgie hraje afroameričan ve slušivém obleku, rozhodl jsem se že asi odolám pokušení... Chápu že stanice nemají moc na výběr a že černocha někam udat musí, ale proč to není třeba kotelna..? Přijde mi to trochu moc.. Připomíná mi to Scrubs, kde Turk říkal že ho strašně sralo, když na škole vyhrával soutěže jenom proto že je černej :D
@pavel=D On v podstatě dostal kancelář někde ve sklepě. Navíc ho v tý nemocnici nikdo nechce je tam jenom proto aby fungovala elektrika, která stejnak nefunguje, jak řekl hlavní chirurg =D .
@M1on Clive Owen mu to dává tak politicky nekorektně sežrat, až mi ho fakt bylo líto =D Owen je zatím sice jenom Dr. House z roku 1900, ale dneska dám druhý díl, tak se o něm třeba dozvím něco originálnějšího. Zatím ale dávám seriálu palec nahoru.
Komentáře
Ale je tu ešte drobnučká možnosť, že bude aj Snow Queen. Je tam nejaká herečka hrajúce neznámu zákernú postavu. Ja fakt verím, že sa z nej vykľuje buďto pravá záporáčka alebo záporáčka jarného bloku.
Chtěl jsem se stát pastevcem, ale nemáme tu žádné ovce :D :D :D
Narazil jsem na to akorát na serialycz.. Postavy jsou sympatické, tchýně je fakt supice. Strýček.. no.. koukněte jestli vás to zaujme :)
The knick
http://www.edna.cz/westworld/novinky/jonathan-nolan-natoci-pro-hbo-westernovsky-matrix/