@Montezuma3 Frozen bude storyarc pre zimný blok (S04E01 - S04E11). Čakám ako to sprznia. Vo svete s Čiernovlasou zlatovláskou sa dá čakať hocčo. Ja ale ešte stále chcem čisto zlú Snow Queen.
@Montezuma3 těším se jak cyp a co vůbec říkáš na druhou sérii mě se líbila ta čuba Kwendrith nebo jak se jmeovala a ta je v traileru taky a kdo si myslíš že je ten král co se tam na chvíli ukázal ?
@DanielSvatoš Kwenthrith mě přijde už jako lehce přehnaná postava. Ale kdo ví, třeba takové nymfomanky jsou, já jsem ještě žádnou nepotkal. :-) Ale jsem zvědav, co s ní mají v plánu do budoucna. Toho krále tipuji na Beornwulfa (dle wiki) král Mercie.
@brbr Mangel ide vypenit vzdy, ked ju daju do zaberu. Ked prislo na muchlovaciu scenu, tak musel odist v zaujme zachovanie vlastnej mentalnej sposobilosti
Já doufám, že ze seriálu rychle zmizne, to že se skoro všechno defacto točí kolem ní, mne zrovna nenadchává :-) Ale možná je to tím, že nejsem tak hubená, chytrá, dobře vydělávající krasavice :twisted:
Komentáře
Toho krále tipuji na Beornwulfa (dle wiki) král Mercie.
nebo
a
Oba dva z první série. Je legrační, že tu druhou písničku si daleko víc pamatuju z tohohle filmu, i když tam je pravda v trochu jiném aranžmá.
@Hildegarda A to som nevedel prísť na to, čo na tom chýba... Už viem...