Na Explore je další nové video. Sněžná sova. Barrow, nejsevernější část Aljašky. Ten polární den je praktický v tom, že je tam na natáčení pořád světlo =D Jen škoda, že se to tak seká :-(
A já se pořád divim že na tom explore jsou pořád pořád tři mláďata těch orlovců, to jedno mělo vážně namále.. a už jsou to pořádný slípky opeřený teda!
Jinak mě ty explore kamery jedou plynule i na tu nejlepší kvalitu. Ty sovy jsou taky pěkný, netušil jsem že hnízdí na zemi (?)
Orlovci: Jsem je teď před dva týdny neviděl, a koukám kucí už jsou velký jako mamča. Bych čekal, že už dávno vylétli a oni sou to pěkný hnízdoválové a ještě se pořád nechávají krmit. :-s
@JoeGyry:D Ta je divná. Já v mých necelých 4 letech, když rodičové přinesli bratra z porodnice, měla připravené hračky, že si budeme hrát...pak přišlo obrovské zklamání, když to, co přinesli, bylo růžové (vlastně fialové - brácha se narodil v barvě lila :D ) a naprosto nekooperující. Totální zklamání =D
Orlovci z Estonska: Starší brácha/ségra už si pěkně lítá po okolí a ten mladší zatím jen zkouší helikoptér-style. V Americe to vypadá také ještě na jednoho neletce.
Komentáře
Barrow, nejsevernější část Aljašky. Ten polární den je praktický v tom, že je tam na natáčení pořád světlo =D Jen škoda, že se to tak seká :-(
Jinak mě ty explore kamery jedou plynule i na tu nejlepší kvalitu. Ty sovy jsou taky pěkný, netušil jsem že hnízdí na zemi (?)
Jsem je teď před dva týdny neviděl, a koukám kucí už jsou velký jako mamča. Bych čekal, že už dávno vylétli a oni sou to pěkný hnízdoválové a ještě se pořád nechávají krmit. :-s
https://www.facebook.com/photo.php?v=302803309887161&fref=nf
Starý Mormont zachraňuje ďalšiu Vranu
V Americe to vypadá také ještě na jednoho neletce.
Ještě pár dní, a už nebude na co koukat.
pff :D
Ale z toho nosorožátka mi je smutno :(