@Nevada... No, Hostina pro vrány. Nedělejme si iluze, to že lidé jsou civilizovaný přece neznamená, že v přírodě netrvá boj o život. Vrána musí žát, orel prostě neuhlídal své potomstvo - třeba se poučí a příště bude opatrnější... To, že je šmírují kamery na tom boji nic nemění.
Mě moc nebere, když teda svatba je jakože ve stylu..., a přitom nevěsta v bílých šatech a ženich v kvádru. To je hrozná nuda. Ale ti se Stmíváním mají plus za podobně přiblblé výrazy jako herci ve filmu. A potom ta nevěsta Hunger Games, co se krčí u plotu - ta na mě působí spíš, jako kdyby tlačila. :twisted:=D
@Nevada: ... To, že jsou lidi civilizovaní, neznamená, že jsem i já... :o) @Montezuma3: Klidně jsi to mohl napsat o příspěvěk níže... nebo pod to, kdy mě komentovala Nevada. @Michelle: Jako svatby... nevím, jestli kombinace GoT x svatba je to nejinteligentnější... ostatně, tady si jako Dany brala Jona a Drogo (má to být on) na to spokojene koukal?... :o)
@Montezuma3: Ale... nazval jsi tam vránu "hajzlem jedním černým"... tak jsem (vzhledem k černobílému avataru) konstatoval, že stejné označení jsem si zasloužil i já, když jsem svým necitelným komentářem přivodil Nevadě deprese.
Komentáře
Hned ta úvodní fotka... :twisted:
Nejlepší jsou "Sorting hat cupcakes" =D
Tak já na svoji svatbu navrhnu téma Lví král a půjdu za Pumbu, ani převlek nebudu potřebovat :D
@Montezuma3: Klidně jsi to mohl napsat o příspěvěk níže... nebo pod to, kdy mě komentovala Nevada.
@Michelle: Jako svatby... nevím, jestli kombinace GoT x svatba je to nejinteligentnější... ostatně, tady si jako Dany brala Jona a Drogo (má to být on) na to spokojene koukal?... :o)
Káňata budou moji mazlíčci.
Přidán odkaz na kameru u orlovců v Anglii.
Orel - Bude pěkně rozmazlenej. Nosí mu víc jídla než je schopnej sežrat. Od kdy se mu tam valí ty sušený ryby?