@Everett_Young: Ježiš, to už to má tolik řad? Já jsem skončil u třetí. Pak jsem dokoukání seriálu oslavil tím, že jsem si koupil tématický ZIPPáč a zavázal se, že do roka a do dne si koupím HD. :-) Zatím nic.
@M1on: Teď nevím, co myslíš tím elektrický, jestli motorku (vstřiky) nebo ten zapík. Míra prokaučování díky intervenci se u těch dvou položek dramaticky liší. :-) Pokud by šlo jenom o ten zapalovač, tak jsem si jistý, že mě intervence stála mnohem víc peněz na jiných položkách. Pokud jde o motorku, tak karburátor je karburátor (alespoň ale u HD). I když kamarád, ortodoxní fanda Road Kingů s karbecem (ač sám má jednoho z prvních se vstřiky), tak měl nového Roaďasa s EFI půjčeného a slintal blahem, že se to konečně po deseti letech naučili.
@Dreamer Už jsem dokoukala všechny serie Mad Menů a dospěla jsem k závěru, že když se v jedné serii chová Don jako debil, tak v další je k politování (a nemyslím debil k politování :-)
@brbr já jsem proti Donovi vysazená a líto mi ho zatím nebylo ani jednou :D jinak momentálně jsem závislá na Breaking Bad, k Mad Man se asi dostanu o dost později :anxious:
Já jsem viděl jenom pár dílů doprostřed a asi to byla chyba Breaking Bad mě moc nechytlo. Zato Trávu, tu miluju. Myslím seriál. Ale pravda je, že až na objekt zájmu si ty seriály nejsou typově moc podobné.
@Velbloud Chyba :other: .Začatek Breaking bad je spíš takový komediální a postpně se to překlene až k dramatu. Bryan Cranston se tam pěkně vyřádil obzvlášt ten jeho hysterický záchvat smíchu.
@M1on: Tak já asi narazil až na ty dramatické díly. Ale jinak jsem na tom stejně jako @brbr, radši už nic nového nenačínám, protože není čas to sledovat. S SOA to bylo úplně stejně. Dokoukal jsem to do konce třetí série, kde bylo dílčí vyvrcholení a zbytek si nechávám na dlouhé zimní večery. Dneska jsem čirou náhodou přepnul v televizi na cool a běželo BBT s nějakým úplně novým a úplně otřesným dabingem. Já se osobně nepovažuji za nějakého a priory hatera dabingu, ale tohle byla fakt síla. Úplně mi to zkazilo dojem z Hříšných lidí. U těch zase vždycky dostanu hlad. To je Pavlovův reflex z dob, kdy je dávali pravidelně v neděli před obědem. :-)
Komentáře
=D
Jinak si to dobře prokaučoval díky devalvaci koruny.