Nu, když vidím termín odevzdání, tak vím, že půlku času mám zabitou prázdninama a můžu to zabalit rovnou... leda by mě napadla nějaká krátká blbost jako v šestém kole...
Jay jen mlží, jako byste ho neznali, ten už to má dávno napsané a teď si jen láme hlavu, na jaké téma to naroubovat. ;-)
Jsem zvědav, kdo se pustí do dvojky. 8-) Jednička a trojka vypadají hodně dobře, moje múza se ošívá jak divá. :-) Jako první mě okamžitě napadne, jaká témata by se dala zkombinovat dohromady. :twisted:
Do té trojky mě napadá snad jen Willas Tyrell, Harry dědic, Howlard Reed, (Cotter Pyke)? Rohlík, Velký Jiný a jinak už snad nikdo o kom by se dost mluvilo a ještě se neobjevil na scéně. :-k
@heavy_head: Nemlží - má zatím námět (který moc na témata nepasuje) a který chce rozepsat víc, než co do prázdnin stihne... Takže deváté kolo to jistí. @Nevada: No, to je přesně to "leda by mě napadla nějaká krátká blbost..." ale v povídku na devět slov už nevěřím, to bylo kouzlo okamžiku.
No tak druhý téma jasně vede ! :) Už se těšim na brouzdání wikipedií a knihama při hledání drobných detailů a zmínek souvisejících se vzpourou Greyjoye.
Pokud by tam spadaly i mrtvé postavy, tak by se to dalo vztáhnout na Ašaru, Eliu, Rhaellu, Joannu (!) (počítá se ta Jaimeho vidina jako vzpomínka? :-k) ... hmm, to by mohlo být silné ženské kolo. :-D Pár postav se ztratilo v Essosu - třeba ten Tywinův bratr, jehož jméno si fakt nevybavím.
Osobně jsem to pochopila tak, že i když někdo ve vzpomínkách vystupuje, tak se o něm psát může. Columbo přece o manželce mrmlal furt. IMHO by mělo jít o postavy zmiňované a přesto se přímo děje neúčastnící. Takže si myslím, že tam spadá i ta Lyanna. Ale když tak ať to Baron upřesní.
@sveva Gerion. (Napůl čekám, že se brzy vyloupne někde poblíž Daenerys.)
@Riokai: Když nemyslíš Lyannu, tak jedině matka od šroubu, což je ovšem technologie, kterou Westeros úplně nezvládá... A stejně tak třeba Příběh zimohradského čarostromu, Staré chůvy, atd... ad absurdum to klidně může být i příběh Blackfyra, či z mládí maestra Aemona (Eggova paní Columbová)... Když člověk hodně chce, tak napasuje cokoli... :o)
Přemýšlela jsem o těch Columbových manželkách a nikdo tu ještě nezmínil paní Doran Martellovou. Ta tam pasuje jak vyšitá. Mohlo by to být zajímavé čtení... ;-)
Komentáře
Jsem zvědav, kdo se pustí do dvojky. 8-)
Jednička a trojka vypadají hodně dobře, moje múza se ošívá jak divá. :-)
Jako první mě okamžitě napadne, jaká témata by se dala zkombinovat dohromady. :twisted:
@Nevada: No, to je přesně to "leda by mě napadla nějaká krátká blbost..." ale v povídku na devět slov už nevěřím, to bylo kouzlo okamžiku.
Prosim zaslat vyhru do piatku :D
@sveva
Gerion. (Napůl čekám, že se brzy vyloupne někde poblíž Daenerys.)
A nebo - Jonova matka (nemyslím Lyannu). :-P
A stejně tak třeba Příběh zimohradského čarostromu, Staré chůvy, atd... ad absurdum to klidně může být i příběh Blackfyra, či z mládí maestra Aemona (Eggova paní Columbová)...
Když člověk hodně chce, tak napasuje cokoli... :o)