8. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 21. května 2014 v Povídky
«1345

Komentáře

• Pěkná témata, to budou povídky jedna radost :-)
  • upraveno 21. května 2014
    Pro mě byla do minulého povídkového kola paní Columbovou Stannisova manželka, jsem zvědavá jestli zase někdo přijde s něčím podobně povedeným :)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Nu, když tak vidím ten termín odevzdání, zřejmě bych se mohl pokusit něco malého napsat a přispět trochou do mlýna. :-)
  • Nu, když vidím termín odevzdání, tak vím, že půlku času mám zabitou prázdninama a můžu to zabalit rovnou... leda by mě napadla nějaká krátká blbost jako v šestém kole...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak napiš něco ještě před prázdninami? ;)
  • Jay jen mlží, jako byste ho neznali, ten už to má dávno napsané a teď si jen láme hlavu, na jaké téma to naroubovat. ;-)

Jsem zvědav, kdo se pustí do dvojky. 8-)
    Jednička a trojka vypadají hodně dobře, moje múza se ošívá jak divá. :-)
    Jako první mě okamžitě napadne, jaká témata by se dala zkombinovat dohromady. :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Do té trojky mě napadá snad jen Willas Tyrell, Harry dědic, Howlard Reed, (Cotter Pyke)? Rohlík, Velký Jiný a jinak už snad nikdo o kom by se dost mluvilo a ještě se neobjevil na scéně. :-k
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tož poctivě musím přiznat, že témata máte pěkná.
  • @heavy_head: Nemlží - má zatím námět (který moc na témata nepasuje) a který chce rozepsat víc, než co do prázdnin stihne... Takže deváté kolo to jistí.
    @Nevada: No, to je přesně to "leda by mě napadla nějaká krátká blbost..." ale v povídku na devět slov už nevěřím, to bylo kouzlo okamžiku.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    No tak druhý téma jasně vede ! :) Už se těšim na brouzdání wikipedií a knihama při hledání drobných detailů a zmínek souvisejících se vzpourou Greyjoye.
  • Kategoria ako pre mna :)
    Prosim zaslat vyhru do piatku :D
  • @Michelle: A třeba seriálový obsah Varysovy truhly... :o)
  • upraveno 22. května 2014
    Pokud by tam spadaly i mrtvé postavy, tak by se to dalo vztáhnout na Ašaru, Eliu, Rhaellu, Joannu (!) (počítá se ta Jaimeho vidina jako vzpomínka? :-k) ... hmm, to by mohlo být silné ženské kolo. :-D Pár postav se ztratilo v Essosu - třeba ten Tywinův bratr, jehož jméno si fakt nevybavím.
  • @sveva ale Lyanny uz podla mna stacilo :hand:
  • @Hildegarda O ní jsem nenapsala ani čárku. :anxious: Ta ve vzpomínkách vystupuje...
    Osobně jsem to pochopila tak, že i když někdo ve vzpomínkách vystupuje, tak se o něm psát může. Columbo přece o manželce mrmlal furt. IMHO by mělo jít o postavy zmiňované a přesto se přímo děje neúčastnící. Takže si myslím, že tam spadá i ta Lyanna. Ale když tak ať to Baron upřesní.

@sveva
    Gerion. (Napůl čekám, že se brzy vyloupne někde poblíž Daenerys.)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nevada Napokon on bude tým levom, čo mu Dany nemá dôvoderovať a Tyrion je v tom nevinne.
  • JayJay
    upraveno 23. května 2014
    fascinující...
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Wut? .. Mě ještě napadl Ramseyho "všaktobylanehoda" nebožtík bratříček. (I když je zřejmě - ne určitě :D - mrtvý) :-)

A nebo - Jonova matka (nemyslím Lyannu). :-P
  • @Riokai: Když nemyslíš Lyannu, tak jedině matka od šroubu, což je ovšem technologie, kterou Westeros úplně nezvládá...
    A stejně tak třeba Příběh zimohradského čarostromu, Staré chůvy, atd... ad absurdum to klidně může být i příběh Blackfyra, či z mládí maestra Aemona (Eggova paní Columbová)...
    Když člověk hodně chce, tak napasuje cokoli... :o)
  • Přemýšlela jsem o těch Columbových manželkách a nikdo tu ještě nezmínil paní Doran Martellovou. Ta tam pasuje jak vyšitá. Mohlo by to být zajímavé čtení... ;-)
  • @CervenKa To je super nápad! :-) Nechceš to zkusit napsat? :-D
  • Mellario z Norvosu. I like it. :-)
  • @Michelle Já bych si to zkusila přečíst... :D
  • Zdravím, všechny autory, jak zatím pokračujete s psaním povídek?
  • Mě by zajímalo, jak jsou na tom slovenští autoři, jestli to nebude spíš sólová akce. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.