FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1101102104106107150

Komentáře

• Zborna natrhne kakač trom korunkam, takže ostane z nich len par meďakov...už žiadne dragony.. a bratia dufam, že vyhraju.. (zober stovku a daj na svojich)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak jsem si vsadil na výhru a výsledek 3:2 :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Finové jsou hratelní. Myslím, že ty stříbrné medaile jsou reálné :-)
  • ... shit happens ! ..(no nič o rok sme tu zas)
  • Hrajem špatně - prohrajeme, hrajem dobře - prohrajeme. Včera jsem byl naštvaný protože nic nepředvedli, dnes tam ta vůle byla, oni chtěli, bojovali, nedali, prohráli, odjeli. Aspoň jeden gól si zasloužili. Ale to je tak už od začátku turnaje, zpackané zápasy, mnohdy ne vyloženě vinou hráčů, tým není v pohodě a tak to dopadá. Největší slabost jsou ty blbý fauly. Škoda, tak jsme čtvrtí no a a co?
  • @Blackfish Můžem být rádí, že Američani projeli zápas tak nešťastně. Na druhou stranu by to byl úspěch mít alespoň bronz za poslední tři roky.
  • A to jsme je celý zápas solidně dávali. Ale na konci americký tlak, hloupý faul a už tam tam byl ten nerv a nepohoda. Stejně tak s dány, ty nájezdy, naši hlavy dole, smutek, nevěří si a dán tam najíždí na pohodu, kouše chránič na zuby, směje se. On ten tým měl na lepší výsledky, né že né. Ostatní týmy nehráli taky kdoví jak dobře. Jediný skutečně silný tým na turnaji je Rusko. A to pro nás, kdyby hráli v pohodě a týmově, by bylo hratelný, protože na ně hrát umíme.
  • futbaaaaaal? sledujete? verím, že brazílii nebudú pomáhať ako Južnej Korei pred x rokmi. robil som si na espn vyplnovacku postupujucich a sám som bol prekvapený, že mi vyšlo finále Uruguay vs Nemecko...
  • Určitě sleduju. Máme partu, kde tipujeme pořadí ve skupinách, výsledky, atd. Každý dá do banku pajdu a sbírají se bodíky. Vítěz bere vše. Navíc hraji on line manažera MS, což mě též baví. Pro mě je MS ve fotbale větší sportovní svátek než olympiáda.
    Takže už se dnes těším na večer. Doufám, že torero udupe tulipány:-) Můj tip 1:0 pro španěláky...
  • Tož dneska to na bodíky moc nevypadá :-D
  • tiež tipujeme v robote. dal som 2:0 na spanielov, ale za tu hnusnu penaltu som rad, ze im to 5x vratili
    Docela mě překvapilo, kolik lidí mělo vsazeno na výhru Španělska. Já tipoval plichtu 1:1. Mno alespoň do poločasu to vypadalo dobře :-)
    Za prašule nesázím, jen s přáteli tipujeme na FB v té tipovačce od unibet (Road to Rio) Zatím se s bratret dělíme o první místo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mňa šport neberie, ale zato má berú akosi výsledky. Cez google každý deň kukám na výsledky zápasov.
    Akurát chvíľu som videl zápas (tuším Brazília s Chorvátskom? Myslím,že to bol ten otvárací) a zrovna tam bol taký otrasný herecký výkon simulácie. Zato za synchronizáciu ako to zahrali obaja naraz mali u mńa bod. Mohli by robiť akvabely.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Ojoj, takový náklep. Bylo mi španěláků opravdu líto. Docela příšerná potupa.
  • Za tu penaltu si to zasloužili. Navic ani nic nehráli :) těším se na pobřeží slonoviny, Belgii, chille...
  • Oproti penaltě písknuté proti Chorvatům, byla ta španělská OK. V prvním poločase hráli dobře. Bohužel trenér asi ne úplně dobře poskládal mužstvo a jejich stopeři totálně selhali. Navíc Nizozemci mají zřejmě formu jako hrom. Budou tvrdým oříškem pro každého.
  • fandil som španielom až po penaltu. keď šikovný útočník v 100% šanci miesto toho, aby vystrelil sa radšej zvalí na zem a potom sa nesmierne teší, že oklamal rozhodcu a získal penaltu, tak idem vybuchnúť od zlosti. za to by mala byť - dodatočne, podľa kamery - červená karta a dištanc na 2 zápasy. zas by bol futbal to čo má byť.

parádny bol záver španielov. bahrami vypichol loptu ekvádorčanovi čisto v pokutovom území, prešprintoval polovicu ihriska, po jasnom faule sa zdvihol a utekal ďalej, prihrávka, center, gól. tak to má byť :)
    Ti španělé jsou na tom docela špatně :-P
  • Chille! A zítra musí Sloni.
    No nevím, ta Columbie je docela nebezpečná :-k
  • Jo, hrajou dobře, chci aby postoupila, ale až za Slonama :)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 23. června 2014
    Po konci MS v hokeji na kterém se ČR umístila 4. místě a hořkém konci Jaromíra Jágra se začali objevovat teorie, že český hokej už není konkurence schopný tomtu tvrzení bych docela rád oponoval
    1) Ano čeký hokej už nemá takové úspěchy jako před desti lety, ale hokejová scéna se obrovsky vyrovnala a teď může na MS každý porazit každého a i outseidři můžou trápit silné týmy viz letos Francie a loni Švýcarsko
    2) Konec Jaromíra Jágra v reprezentaci Ať ho milujete, nebo nenávidíte musíte uznat jedno, že reprezentaci opustil jeden z nejlepších hokejistů na světě, ale přiznejme si to upřímě a otevřeně, ano byť mám JJ rád už zdaleka to nebyl takový hokejista, ako pře desti lety
    3) Zanedbaná mládež ano v 90. letech se zanedbávala, ale situace není tak beznadějná, tak jako před deseti lety, začíná nám dorůstat nová úspěšná generace hokejistů v NHL (Mrázek, Gudas, Palát, Mazanec a především Tomáš Hertl, navíc do NHL míří Petr Zámorský a Tomáš Nosek)
    Kvalitní hokejisté nám, ale rostou v Eropě viz MS 18, kde se velice dobrém světle ukázali dva naši útočníci David Pasterňák a Jakub Vrána, který byl nejproduktivnějším střelcem turnaje tihle dva jsou hráči do první dvacítky draftu.
    Bilance ačkoliv to teď nevypadá česká hokejová reprezentace má na to, aby vozila z MS a Olympiád medaile, možná to nebude zlato, ale bronz, ale stál to bude medaile, a i když se třeba teď nedaří věřme a fanděme
    ARGENTINA
  • @Achileus můžu se zeptat proč? Pro jejich nezáživný fotbal, při kterém mají v 90. minutě torchu štestí?
  • Viděl jsem oba zápasy a nedalo se na jejich hru moc dobře koukat!
    Včera jsem v tipovačce netrefil ani prd. Ale zase se na ty zápasy dobře koukalo :-) Hlavně Alžírsko - Korea
  • Jo, na něj bych málem zapomněl... no, toho já vůbec nemusím :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.