Ja by som mu dal odkaz na hru Pandemic a odporúčanie, nech svoj vírus pomenuje demokracia... Čínski vedci vynašli liek na demokraciu Ukradnuté z jedného komiksu...
Ahoj, dnes jsem se chtel koukat na tenis pres xbox ale nenasel jsem zadnou vhodnou aplikaci. Co pouzivate vy? Popripade jde app Eurosport nejak zprovoznit v CR?
Nerdgasmus z toho Zaklínače, vypadá to skvěle! Akorát budu moje železo muset sakra upgradovat nebo šetřit na PS4 :D A můj stolní PC už moc upgradu nesnese, přece jen už to taky není mladík. Každopádně:
Ciri!!!! Emhyr Var Emreis - s hlasem Tywina Lannistera! Tak to mi přeběhl mráz po zádech! Divoký hon! Ovšem ne jako přízraky ale jako osoby z masa a krve! Scéna na lodi s Yennefer. Yenn vypadá moc mladě, mladší než Triss. Uvidíme jak to bude! Marigold je zpět! A zase lítá v maléru :D
Právě jsem viděl trailer na nového zaklínače a bude to slovy JD "hustokrutopřísný". Osobně se mi vůbec nelíbilo, jak skončila sága (fandím happy endům), a tak celou herní sérii žeru. Dvě nejočekávanější pro následující rok: Kingdom Come and Zaklínač.
JoeGyry: Povídky jsem četl, ale už je to moc a moc let zpátky. Takže si tu, o které mluvíš buď nepamatuji, nebo mi utekla. Spíš to druhé, protože povídky, na rozdíl od ságy, jsem nikdy nevlastnil v papírové podobě. Dohráli jste v předchozích dílech obě příběhové linky?
@Velbloud v jedničce jsem šel jedině s řádem a ve dvojce jsem zkusil jít tu druhou s tim elfem jehož jméno vim ale nedokážu ho napsat ale ta mě vubec nebavila a udělal jsem tam jen pár qestů
V jedničce jsem šel s Veverkama nebo Neutrál, nechal jsem žít Addu. S řádem by mě nikdo spolupracovat nepřinutil, protože to byla banda fantatiků. S teroristy od Veverek jsem to šmikl na poprvé a pak už ne. Nejvíc mi vyhovoval ten neutrál.
Dvojku jsem dohrál dvakrát. Nechal jsem Letha žít pokaždé. Snažil jsem se pomoct Temerským generálům a potom Redanii s Addou a Radovidem. Nechal žít i dračici a Shealu (ano, byl jsem moc milosrdný ale přišlo mi to moc, a asi toho budu litovat) Bojoval jsem jak za Verden (a ten mě byl sympatický) tak linii v Henseltově táboře. Henselta jsem nechal zabít mám dojem jen jednou a konec se mi pak zdá se mi líp vyhovoval z hlediska morálky ale vím že jsem odstranil Nilfgaardu další překážku.
Mno když jsem ale viděl trailer na trojku jak Tywin Emreis, bílý lev co tančí na mohylách svých nepřátel sedí v trůním sále ve Wizimě, tak bych tomu nepomohl tak jak tak.
když vezmu dvojku trochu detailněji tak jsem šel s Rochem jak jsem říkal pak jsem Henselta nechal žít a Anais jsem dal Radovidovi a Letha jsem taky nechal žít+ v jedničce jsem Addu taky zachránil
Já jsem v jak jedničce, tak ve dvojce hrál úplně úmyslně jen jednu linii. Rozhodnutí jsem dělal tak, jak bych je udělal já sám. Nakonec mi z toho vyšel podivný Nečasův kočkopes, kdy v jedničce jsem šel za Řád a ve dvojce za Veverky. Žít jsem nechal v obou dvou případech co šlo, včetně Addy a Letha. Podle mě jsem se jak v jedničce tak v dvojce rozhodoval podle sympatie k parťákovi, kterého ta která strana nabízela. V jedničce naopak mě přišly Veverky až moc jako teroristi a Yaevinn mi taky k srdci nepřirostl (i když jsem ho nezabil). Naopak Sigfried z Denesle, to byl správnej drsňák. No a ve dvojce jsem vůbec neměl volbu na kterou stranu se přidat, protože bych v tom ogary trpaslíky nenechal. Já si dokonce ani nejsem jistý, že bych to dokázal hrát jinak, než jak jsem to hrál jenom proto, abych viděl jiný konec. Pak bych se totiž nemohl ztotožnit s hrdinou, kdyby dělal věci, které mě osobně jsou proti srsti. Mno, to ale trošku lžu, protože jsem v obou dvou dílech osouložil, co šlo a to bych asi normálně nedělal...
@Krisa Já to zase mám trošku jinak. Mě nedělá problém zabíjet trpaslíky. Mě zase nudí tuctový jednotky za "dobro". Za to Mordor a spol má zajímavý a nápaditý jednotky. :D
Krisa: Já to rozděluji. Elfové v Zaklínači mi nejsou nijak zvlášť sympatičtí (akorát je mi jich líto), proto jsem si v prvním díle vybral řád. Navíc trpaslíci ve městě mi přišli spíš neutrální (teď už si nepamatuji, jestli tam byl Zoltan nebo Yapren). Na druhou stranu elfům v Bahnicích jsem taky pomohl. Každopádně, trpaslíci jsou pro mě srdeční záležitost. Když jste tu zmiňovali BoME, tak to jsem nehrál, ale hrál jsem úžasný Středozemí mód pro Medieval II Total War (jmenuje se to Third age TW). Dohrál jsem to dvakrát, jednou za Rohiry a jednou za trpaslíky a po stránce zpracování musím říct, že jsem lepší fantasy strategii ještě nehrál. S tím souvisí ještě jedna příbuzná hra (která se tu možná ještě nevyskytla). Víte, že existuje GoT mod pro Mount and Blade Warbands? Máte s tím někdo zkušenost (hrál jsem jenom základní hru)?
Komentáře
Čínski vedci vynašli liek na demokraciu
Ukradnuté z jedného komiksu...
http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/call-of-duty-advanced-warfare-se-predstavuje
Už víme jak vypadají další postavy obzvlášť Yennefer
http://warthunder.com/en/news/641-D-Day-the-beginning-of-the-end-of-the-War-en
Ciri!!!!
Emhyr Var Emreis - s hlasem Tywina Lannistera! Tak to mi přeběhl mráz po zádech!
Divoký hon! Ovšem ne jako přízraky ale jako osoby z masa a krve!
Scéna na lodi s Yennefer. Yenn vypadá moc mladě, mladší než Triss. Uvidíme jak to bude!
Marigold je zpět! A zase lítá v maléru :D
https://cs-cz.facebook.com/notes/zaklínač-3-divoký-hon-czsk/ukrytá-zpráva-v-dnešním-gameplay-traileru-plná-nových-informací-o-hře/519983951461107
https://www.youtube.com/user/GamesczTV/videos?sort=dd&view=2&live_view=502
Dvojku jsem dohrál dvakrát. Nechal jsem Letha žít pokaždé. Snažil jsem se pomoct Temerským generálům a potom Redanii s Addou a Radovidem. Nechal žít i dračici a Shealu (ano, byl jsem moc milosrdný ale přišlo mi to moc, a asi toho budu litovat) Bojoval jsem jak za Verden (a ten mě byl sympatický) tak linii v Henseltově táboře. Henselta jsem nechal zabít mám dojem jen jednou a konec se mi pak zdá se mi líp vyhovoval z hlediska morálky ale vím že jsem odstranil Nilfgaardu další překážku.
Mno když jsem ale viděl trailer na trojku jak Tywin Emreis, bílý lev co tančí na mohylách svých nepřátel sedí v trůním sále ve Wizimě, tak bych tomu nepomohl tak jak tak.
A ano, těším se jak malé dítě! :D
S tím souvisí ještě jedna příbuzná hra (která se tu možná ještě nevyskytla). Víte, že existuje GoT mod pro Mount and Blade Warbands? Máte s tím někdo zkušenost (hrál jsem jenom základní hru)?