@svatos Bez češtiny ani prdek. Když jsem se jí konečně dočkal, tak mi nešla rozchodit. GoT mod také ne. A navíc se mi to tenkrát dost sekalo. Tak jsem na to hodil bobek.
@Everett_Young Není to náhodou pokračovatel Crusader Kings II? Myslím, že to vydával také paradox. Vzhledem k paradoxu bych řekl, že to bude vylepšený CK
@Montezuma3 já to rozchodil v pohodě a GoT mod mi fungoval a musím říct že se mi povedl s Tywinem docela pěkný kousek protže jsem začínal když Robert rebeloval a já se k němu hned připojil a stihnul jsem zachranit Lyannu a vrátit ji a pak jsem taky zabil všechny až na Viseryse a toho jsem oženil s Cersie a nechal ho na železném trůnu a všichni spokojený+ Jaime odešel z gardy takže byl následníkem :D vlastně jsem to okočíroval lépe než Tywin :D
EU4 je jako CK2, jen z nověšího období. S kámošem jsme hráli EU3. On za Francii, já za Rakousko-Uhersko. Uzavřeli jsme spojenectví a pokusili jsme se ovládnout celou Evropu. To byly jatka! Odolala jen Británie, Rusko a zatraceně mocní Osmané. Nakonec nás položila ekonomika. Ta inflace!
@M1on Ne nebude. Dnes byla nahrána česká lokalizace která se dělala ještě v době CBT proto tam bliká ta cedule. Kdyby byl wipe, mohly by ti dovolit kupovat věci za peníze, popřípadě by ti je museli kompenzovat.
@DanielSvatoš AOE II Montezuma z Civ V s tim nemá nic společnýho. =D Vůdcové jsou fajn. U mě to obvykle končí, že nevim za koho hrát. =D Nejdál jsem se dostal s náhodným vůdcem (vyšla mi Korea) do moderní doby po první světový nebo tak nějak. Lákají mě Američani, Britové a Japonci.
@DanielSvatoš přesně jak napsal M1on. Je to z dob AOE II. Ale v Civ5 byl Montezuma první, za koho jsem to rozjel :D Nejradši ale asi stejně hraji za Kateřinu. Ruská megalomanie mě baví :-)
@M1on To jsi to ještě ani jednou nedohrál? To já už zkoušel i maratón. To je teprve žůžo ;-)
@M1on já vím že to nebyla Civilizace :) ale AoE II je taky supr to jsem pařil ve škole když jsem doprogramoval :D jinak jsme na chatě dávali LANku AoE III a to bylo taky zajímavé protože jsme na tu chatu jeli se spolužákama s plánem se učit na maturu ale nějak jsme vzali i alkohol a už se to vezlo :D ale tam aztékové nebyli jen možná v tom rozšíření
@DanielSvatoš Jo, ve trojce jsou taky. V prvním rozšíření. Druhém je pak ještě Asie. Tam mě nejvíce bavilo hrát za Japonce a samozřejmě za Aztéky :-)
@M1on Největší hardcore: Maratón. Mapa světa XXL. 22 civilizací. 42 městských států. Hrál jsem za Dánsko a po nějakém 800stém tahu, kdy jsem se s velkou slávou dopracoval do renesance mi hra začala padat, a tak jsem to ani nedohrál :D
Komentáře
Ale teď když mám novou mašinu... :-k
pro zajímavost hudba z Civilizace se nahrávala u nás :-)
A sežeň si edici se všemi datadisky
Vůdcové jsou fajn. U mě to obvykle končí, že nevim za koho hrát. =D
Nejdál jsem se dostal s náhodným vůdcem (vyšla mi Korea) do moderní doby po první světový nebo tak nějak.
Lákají mě Američani, Britové a Japonci.
Nejradši ale asi stejně hraji za Kateřinu. Ruská megalomanie mě baví :-)
@M1on To jsi to ještě ani jednou nedohrál? To já už zkoušel i maratón. To je teprve žůžo ;-)
@M1on Největší hardcore: Maratón. Mapa světa XXL. 22 civilizací. 42 městských států. Hrál jsem za Dánsko a po nějakém 800stém tahu, kdy jsem se s velkou slávou dopracoval do renesance mi hra začala padat, a tak jsem to ani nedohrál :D
@Gorgloj přes origo ?