Začal někdo sledovat seriál FARGO? Viděl jsem i film od Coenů a seriál se mi moc líbí, můžu rozhodně doporučit. Myslím, že třeba @Nevada by se líbil určitě :-)
Zrovna včera jsem se díval na Farga na dvojce, ten film je geniální. Vím že už se tu o seriálu psalo, tak se rovnou zeptám jestli je seriál roztáhlá kopie nebo je v něčem lepší? A mám začít sledovat?
pozrel som si prvú sériu 24 a bolo to celkom fajn. ale je mi jasné, že to nie je tak dobré, aby som to pozeral celé. sú tu znalci Jacka Bauera? ktorá séria bola najlepšia, a oplatí sa pozrieť? dík.
je tu niekto fanúšik anime, konkrétne FMA? Minule som na nejakej stránke našiel rebríček anime a FMA Brotherhood mu kraľoval s dosť veľkým počtom hlasov. Je nejaký rozdiel medzi FMA a Brotherhood? FMA som pozeral dávnejšie ale veľmi ma to nechytilo, niektore časti boli maximálne retardované a nudné, niečo v zmysle Naruto fillerov, ale boli tam aj časti ktoré boli zaujímavé. Napr tá časť s vedcom, dcérou a psom. Z toho som mal veľmi dlho zimomriavky. Z popisu Brotherhood som pochopil že to je nejaký reštart série (prečo?) a ak ide o reštart nemusím mať popozerané pôvodné FMA?
@JoeGyry Pôvodné FMA anime začalo vychádzať, kým ešte vychádzali nové diely mangy. Po nejakých 15-20 dieloch anime mangu dohnalo a keďže nemali podľa čoho točiť, začali si vytvárať novú dejovú líniu (ktorá bola podľa mňa vo všeličom minimálne rovnako kvalitná). Brotherhood je naproti tomu (pomerne) vernou adaptáciou mangy od začiatku až po koniec, s novšou animáciou.
EDIT: Znie to podozrivo podobne tomu, v akej situácii je GoT. :)
Není to žádné terno. Třeba Black Sails mělo pilot mnohem lepší. Malkovich dost přehrává. Navíc i zápletku to má podobnou jako BS a bojím se, že to budou zbytečně natahovat.
Na tohle jsem se podívala zrovna včera večer. Ze zvědavosti pro porovnání s Black Sails a taky díky tomu, že se titulků ujala Chaninna a ne nějací "umělci" jako na tvguru. Ale jinak mám u seriálů teď dost skluz ;)
Ještě k Crossbones - scénáristé by zasloužili protáhnout pod kýlem za nesmyslně (a nesmyslné) květnaté dialogy. Rohovory Černovouse a Lowea jsou až k uzoufání.
Ech... Pochopil ktosi koniec nvého dielu Penny Dreadful? Akože celá Greyova dejová linka spočíva v tom ukázať, ako moc sexuálne nadaný je? Pretože to mi zatiaľ príde ako celá pointa jeho existencie v dvoch dieloch...
@Gepeto To já si z toho vyvodil, že pan Chandler není vlkodlak, ale že má problémy s coming outem :D Ačkoliv nevím k čemu ten konec byl a mám pocit že i zbytek seriálu se nějako pomalu rozjíždí (na kolik je to dílu na 10?) tak mě to baví (teda spíš kvůli Evě), zatím tomu šanci dám :)
Na ten konec jsem napřed poměrně nevěřícně zírala, pak jsem se už jen smála, protože to byl naprostý úlet. Co tím chtěli tvůrci říct, jsem moc nepobrala. Obecně, Dorian Gray mě příšerně s*re, jak postava, tak jeho představitel samotný.
@M1on Ono jim nedochází ani to, že není super tah seriály jako Pravá krev a Hra o trůny dávat na ČT 2 v neděli v deset večer. Co za zázraky pak čekají, to netuším.
Komentáře
EDIT: Znie to podozrivo podobne tomu, v akej situácii je GoT. :)
(a rozmyslala som najprv, ci ta rovno neoslovim priamo :) )
Ještě k Crossbones - scénáristé by zasloužili protáhnout pod kýlem za nesmyslně (a nesmyslné) květnaté dialogy. Rohovory Černovouse a Lowea jsou až k uzoufání.
Obecně, Dorian Gray mě příšerně s*re, jak postava, tak jeho představitel samotný.
http://kultura.idnes.cz/zahranicni-serialy-ct-0u3-/filmvideo.aspx?c=A140605_121742_filmvideo_ts#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6