Neviem či tu niekto sleduje SNL ale finále tejto strašnej série bolo hosťované Sambergom a pane bože to bolo úžasné! Dlho som sa tak nenasmial, pripomínalo mi to zlaté časy keď zostava bola Harder, Armisen, Samberg, Wiig, Maya Rudolph atď.
Ak ste niekedy SNL sledovali a posledná sezóna pre Vás bola otrasná, no mali ste radi vyššie spomínanú zostavu tak sa to určite oplatí pozrieť. Nikdy som nemal rád sketch s kissing family ale vidieť ich tak pokope :D človeku až mäkne srdce
Ten oheň je pre efekt alebo vymenia TARDIS? BTW koľkokrát v starých častiach menili TARDIS? Bola to vždy tá istá (max. zmenili materiály seriálovo, ale nič nespomenuli priamo v deji) a zmenila sa nejako až pri ôsmom či vojnovom doktorovi so zase inou pri deviatom, alebo sa tiež tak zvykla menť podľa sérií/doktorov?
Komentáře
Nevyzerá to najhoršie. Ak to vyvážia vtipom, mohla by to byť veľmi pekná sérijka.
Ak ste niekedy SNL sledovali a posledná sezóna pre Vás bola otrasná, no mali ste radi vyššie spomínanú zostavu tak sa to určite oplatí pozrieť. Nikdy som nemal rád sketch s kissing family ale vidieť ich tak pokope :D človeku až mäkne srdce
BTW koľkokrát v starých častiach menili TARDIS? Bola to vždy tá istá (max. zmenili materiály seriálovo, ale nič nespomenuli priamo v deji) a zmenila sa nejako až pri ôsmom či vojnovom doktorovi so zase inou pri deviatom, alebo sa tiež tak zvykla menť podľa sérií/doktorov?