Kéž by se potkali...

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
1456810

Komentáře

• upraveno 25. dubna 2012
    Tak s těma by se chtěl potkat každý :-D
  • upraveno 7. května 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. května 2012
    Stark z hor: Vidím, že ty to máš už pekne premyslené :D

Alebo skôr..

,,Je můj.."
    ,,Né můj.."
    "Ne!"
    "Ne!"
    ,,Je mi to líto..."

:D
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. května 2012
  • upraveno 18. května 2012
    Bronn a Hora v souboji.
    Zrovna jsem znovu četla Bronnův souboj se serem Vardisem a ...
    Představovala bych si to obdobně jako když bojoval Hora s Oberynem se dvěma významnými rozdíly- Bronn by měl meč místo kopí a nenechal by si rozmlátit hlavu na kaši, protože by mu chyběla zaslepenost způsobená honbou za pomstou (čímž neříkám, že by určitě vyhrál)...
    Ta představa se mi líbí.... ;D
  • upraveno 20. května 2012
    Loras Tyrell a Joffrey B. ... to by byl souboj! :D
  • upraveno 21. května 2012
    Arianus: Souboj? Ječící Joffrey by upustil kuši a uháněl shánět Psa, nebo se schovat mamince pod sukni (popřípadě obojí). ;D
    No Joffrey není hrdina, nevím proč teda s Lorasem, přál bych mu mnohem lepší soupeře, kteří by si s ním pohráli :D
    Joffrey a Tyrion?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. května 2012
    Joffrey a UnCat?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. května 2012
    Krisa: unJoffrey a unCat si chcela povedať (BTW: nechcem vyzerať retardovane a detinsky, ale uncat znie desne ako meno pokémona .D )
    Yeaa UnCat. :D
  • upraveno 21. července 2012
  • Já bych chtěl fight khal Drogo vs. Gregor Clegane.
  • @JoffreyWater sázím na Gregora
  • A vůbec je spousta postav u kterých bych chtěl fighty. Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor, Sandor, Oberyn, Bronn, Barristan... Taky by se mi líbilo setkání mezi otcem a synem Mormontovými.
  • @Everett_Young U Droga mi zase přijde že je rychlejší a obratnější než Gregor, ale Gregora by zase možná zachránilo brnění.
  • upraveno 25. května 2014
    @JoffreyWater Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor - tohle zrovna bylo v knize. Jaime byl sice nejlepší šermíř, ale těžko by bojoval Gregorem. Gregor je obrovskej disponující brutální silou. Tím pádem víc toho snese a jeho údery jsou daleko tvrdší. Nadruhou stranu nemůže disponovat velkou obratností, kvůli jeho proporcím. Jaime byl cvičenej v boji v plátové zbroji, takže neni navyklí na styl boje co měl Oberyn.

V dalších tvých případech by vyhrával Bronn nebo Oberyn, jelikož nebojují oba dva čestně jako rytíři. Preferují účelnost před ctí.
  • @M1on U Bronna si nejsem jistý, Jaime je taky svině když chce a přeci jenom Bronn je sice dobrý, ale nemyslím, že by byl až tak dobrý. Oberyn by myslím neměl s Jaimem problém, a stačilo by mu jedno větší škrábnutí. Co se týká Gregora, tam by to bylo hodně o štěstí. Jaime už jednou ustál (čti přežil ale nevyhrál) boj s podobně velkým chlapem, ale Gregorovi by stačila jedna jediná šťastná rána, což proti rytíři v plné zbroji není až tak těžké.
    Ja by som chcela aby sa Tyrion stretol s Tyšou. Aby sme videli akú poriadnu facku od nej dostane :-)
  • @Everett_Young U Oberyn vs Jaime záleží na použití jedu a doba jeho účinku. Oberyn by musel použít jed s co nejrychlejším nástupem účinku. Ono kopí proti meči není nejlepší volba (Já si teda Oberyna představoval ještě s malým kulatým štítem, ale i ten by mu stejnak nepomoh, pokud by měl Jaime meč a štít)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.