Bronn a Hora v souboji. Zrovna jsem znovu četla Bronnův souboj se serem Vardisem a ... Představovala bych si to obdobně jako když bojoval Hora s Oberynem se dvěma významnými rozdíly- Bronn by měl meč místo kopí a nenechal by si rozmlátit hlavu na kaši, protože by mu chyběla zaslepenost způsobená honbou za pomstou (čímž neříkám, že by určitě vyhrál)... Ta představa se mi líbí.... ;D
A vůbec je spousta postav u kterých bych chtěl fighty. Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor, Sandor, Oberyn, Bronn, Barristan... Taky by se mi líbilo setkání mezi otcem a synem Mormontovými.
@JoffreyWater Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor - tohle zrovna bylo v knize. Jaime byl sice nejlepší šermíř, ale těžko by bojoval Gregorem. Gregor je obrovskej disponující brutální silou. Tím pádem víc toho snese a jeho údery jsou daleko tvrdší. Nadruhou stranu nemůže disponovat velkou obratností, kvůli jeho proporcím. Jaime byl cvičenej v boji v plátové zbroji, takže neni navyklí na styl boje co měl Oberyn.
V dalších tvých případech by vyhrával Bronn nebo Oberyn, jelikož nebojují oba dva čestně jako rytíři. Preferují účelnost před ctí.
@M1on U Bronna si nejsem jistý, Jaime je taky svině když chce a přeci jenom Bronn je sice dobrý, ale nemyslím, že by byl až tak dobrý. Oberyn by myslím neměl s Jaimem problém, a stačilo by mu jedno větší škrábnutí. Co se týká Gregora, tam by to bylo hodně o štěstí. Jaime už jednou ustál (čti přežil ale nevyhrál) boj s podobně velkým chlapem, ale Gregorovi by stačila jedna jediná šťastná rána, což proti rytíři v plné zbroji není až tak těžké.
@Everett_Young U Oberyn vs Jaime záleží na použití jedu a doba jeho účinku. Oberyn by musel použít jed s co nejrychlejším nástupem účinku. Ono kopí proti meči není nejlepší volba (Já si teda Oberyna představoval ještě s malým kulatým štítem, ale i ten by mu stejnak nepomoh, pokud by měl Jaime meč a štít)
Komentáře
Alebo skôr..
,,Je můj.."
,,Né můj.."
"Ne!"
"Ne!"
,,Je mi to líto..."
:D
Zrovna jsem znovu četla Bronnův souboj se serem Vardisem a ...
Představovala bych si to obdobně jako když bojoval Hora s Oberynem se dvěma významnými rozdíly- Bronn by měl meč místo kopí a nenechal by si rozmlátit hlavu na kaši, protože by mu chyběla zaslepenost způsobená honbou za pomstou (čímž neříkám, že by určitě vyhrál)...
Ta představa se mi líbí.... ;D
V dalších tvých případech by vyhrával Bronn nebo Oberyn, jelikož nebojují oba dva čestně jako rytíři. Preferují účelnost před ctí.