Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
24567

Komentáře

• No tak tentokrát docela dobrý :D

Líbilo- Sansa,Lysa a Petyr (Jak jí hodil :D Ta letěla :D Doufám že oči budou nedotčené :D)
    Arya,Ohař a Rorge (Dobrý,ale Arya se učí trochu moc rychle)
    Tyrion,Oberyn ( Jó tak Dobrý)
    Tyrion,Jaime (Jaime paráda)
    Nelíbilo- Hora ( Ten s První série byl nej :D Ale tento je takový Méďa)
    Kálísí,Daario (Hej příště už jí ani nepíšu :D)

Ps: Proč říkají Mormontovi "Jorah Andalský." Né že bych si všiml až teď. Přemýšlím nad tím
    od první série,ale nikdy sem se na to nikoho neptal.
  • @Slenjoy lebo je Andal? Myslím si že na východe nerobia rozdiel medzi Prvými ľudmi a Andalmi takže kto koľvek zo západu je autoamticky Andal
  • Tyrion X Jamie...ty kráso já normálně čekal, že se začnou líbat, když jsem viděl ty jejich vzájemné pohledy po konci rozhovoru :dance:
  • Díl byl se podle mě povedl.Teda až na nudnou scénu s Melissandrou.Naštěstí to ale pěkně vynahradila :) Scény s Tyrionem skvělé jako vždycky! Sice se mi líbí ,že představili další postavu na Zdi (Yarwicka) ,ale lepší volba by byl Bowen Marsh...ten přece jenom má důležitější roli v budoucnu.Doufám ,že ho tam neprdnou až v onu osudnou serii... :(
  • upraveno 19. května 2014
  • @IceLance
    http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Bowen_Marsh
    "In the fourth season Fortune took over the role of Othell Yarwyck, which had been played by Dennis McKeever in the previous seasons. The reason for this sudden change has not yet been explained; or if the characters themselves have been merged. "
  • @IceLance Žádná scéna s Melisandrou není zbytečná, protože je to nádherná baba. :-$ :oops:
    Přidám se k těm, kteří jsou rádi za Koláča, je to fakt řízek. Ale nebyl dřív tlustší? V kuchyni má asi zakázáno ochutnávat. :D Jo a ještě... Ten novej Hora mi strašně připomíná spolužáka. =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Scéna s Melisandrou zaujímavá. Páčilo sa mi to počúvať (pekný prízvuk, pekný hlas). Prvýkrát Meli zavtipkovala, to bolo rozkošné. Aká dokáže byť Meli príjemná ku svojim podporcom. Navyše nebola zbytočná, ukázali v nej niečo, čo bolo v Melinej hlave v Tanci - to sa mi páčilo. Avšak akonáhle sa Meli obliekla (myslím časová lokalizácia, nie žeby to niečo menilo, aby bolo jasné, nemôžem zato, že to najlepšie povedala nahá...), už to bolo nudnejšie. Ale stále dobré. PLUS.

Scéna s Rorgem zaujímavá. Bola kúlová s tým "Ďakujem", takisto Arya sa učí dostatočne rýchlo (lokalizovať srdce vedela už v hostinci v Búrke, kde dala "Dar smrti"), zaujímavá ukážka vzťahu Sandor-Arya. Ale na druhú stranu blbosť. Aby nepriatelia v pokoji komunikovali takýmto štýlom, to som videl maximálne v komédiách. Ale tak muselo to byť povedané. Scéna potom bola skvelá, len ten Kousačnekousač musel mať riadne tesáky aby hentak zoondil kožu. Vyvážené.

Sansa dokonalá (až na to detinské naťahovanie s Robinom), Petyr skvelý, Lysa šialene skvelá (až teraz som si všimol, že to čítajú Lajsa). Petyrov preslov zaujímavý, poukazuje aj na dôvod, prečo si zvolil takýto život (a nepotreboval k takému preslovu ani bordel ako v prvej sérií, kde povedal temer to isté, iba tu to bolo lepšie). Lysin let zaujímavý. Robin mi už pekne lezie na nervy (mladý ho hrá vcelku dobre). PLUS.

Jon ma nudil skoro ako vždy. Ale to je subjektívne. Boli to kecandy ako s Meli, ale tie Meline ma bavili, čiže naozaj subjektívne, predpokladám. Napravil to len Thorneov hlas. Vyvážené.

Tyrion skvelý. Rozhovor s Jaimem ušiel. Ten s Bronnom bol lepší (zavážil Bronnov hlas). Ten s Oberynom najlepší (Oberynov hlas, prívzuk). Hudba aj spracovanie sa mi páčilo. PLUS.

Dany je nám ale pekná kurv*čka. Neviem či sa mi to zdá. V knihe to naliehanie tuším trvalo dlhšie, aj tak si musela nájsť cestu. Tu mi to prišlo, neviem prečo, akoby celý časbalila ona jeho a takto si ho staviala do pozície, kde ho chcela mať. Zmäkčil to len prístup na druhý deň. Rozhovor s Jorahom zaujímavý. Napriek tomu priemer.

Brienne, Podrick, Horský koláš a ich veľké dobrodružstvo skvelé. Taká skorogroteskne komická vložka. Páčilo. PLUS. Najmä Briennino "Čo si to vravel?". Hoci s Podrickom som súhlasil.

6,5/10
  • ten kidney pie musel byť fakt delišs
  • @Gepeto hlavne nam Mel naznačila že ide niekde kde nebudú poriadne kúpele!
  • Už se těším na Crackvid ke 4. serii :D
  • Něco mi říká, že to co tu všichni čekáme nebude v příštím díle, ale až v tom po 8. díle.. Tedy soubou Hora vs. Oberyn bude ke konci dílu s tím, že zvrat nastane na konci (stejně jako smrt Joffreyho a bude to pokračovat na začátku jako u 3. spizody)
  • Já už stejnak přišel na to, proč je tahle serie doposud taková "utahaná". Všechno DaD vsadili
    (i rozpočet) na bitvu na Zdi. =D
  • upraveno 20. května 2014
  • ... Jaksi ma ten serial bavil viac, pokial som nezačal čítať.. Teraz ma bavia už len momenty..napr. rozhovor Tyriona a Oberyna, podobne Arya a Ohar.. tato časť bola teda priemerná (aspon pre mna). Mohli to vylepšiť nejakým skromným epileptickým zachvatom Roberta Aryna po Sansinej facke..
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. května 2014
  • @stano Lady S. na 99% nebude. Martin dostal dodatečně rozum a nechal se slyšet, že její stvoření byla největší chyba ASoIaF...
  • @Nitpicker to je jedno či to bola chyba, alebo nie ...proste ten, povedzme, problem tu je tak ho treba riešiť. Podla mna to bude somarina vynechať ju zo serialu aj ked rozdiely su markantne jak svina
    upraveno 19. května 2014
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.