Hra o trůny 4x07 - Drozd - Ice & Fire

upraveno 19. května 2014 v 4. řada
«134567

Komentáře

• upraveno 19. května 2014
    Díl nebyl nijak koulervoucí, ale příjemně potěšil :D. Znovu se tam vyskytlo plno nesrovnalostí s knížkou, ale po čtvrtém díle mi to už vlastně ani nevadí. Ne že bych je vyhledával, ale alespoň na seriál nekoukám pasivně.

+ Tyrion a Bronn (ve šlechtickém kroji ale vypadá dost blbě), Arya a Ohař (celá linka byla skvělá, i když mě zaskočil Rorge), Podrick a Brienne (Horký koláč mi vykouzlil úsměv na tváři).

- Orlí hnízdo (Nevím, i když měla linka světlé chvilky, přišla mi zvláštní a občas nějak divně zahraná.), Hora držící obouruční meč hezky pěkně v levačce?!
    Novej Hora mi přijde takovej roztomilej, to Starej Hora byl, jak jsem si ho představoval v knížce...
  • @Sten Takový medvídkovitý,že? =D Vypadá že by mouše neublížil :-D
  • @Sten: Jen pro sichr... Kterej "starej Hora" (stačí sérii, oni to tak često mění... :o))?
  • Všimli jste si "bílejch bavorskejch klobásek" s červenou grilovací omáčkou. =D
  • přesně, medvídkovitý to vystihuje, ten starej (1.) byl nejen velkej, ale i ten jeho ksicht vyzařoval takovou tupou brutalitu, tenhle je jen velkej.
  • @Everett_Young přesně tak :-D
    @Jay první série

Jinak jsem taky čekal od Rorge víc, měl by bejt trochu nebezpečnější a ne se jen nechat propíchnout... ale už končim s kritikou :-D
  • Dneska se mi líbilo. I ta nestoudná Dany a chudák Jorah medvěd :-D A pak mi vrtá hlavou, na koho Malíček hodí tu vraždu.

A přítel nečtenář mi píše z práce, jak se mi díl líbil a jestli to zase bylo napínavé a na konci nechali něco otevřené... :-D Odpověděla jsem, že ano, na konci zůstalo něco otevřené :-D
  • @Jay myslela jsem otevřené moon door, kterými paní domu tak ráda větrala, až se jí to nevyplatilo
  • Som len na 21. minúte ale Carice van Houten ukázala prsia čiže je to najlepšia časť tejto série.
  • a Daario ukázal zadek :-D
  • @Jitka Keď je na scéne Clarke tak som v kuchyni a robím si jedlo
    @JoeGyry ale spoluhráče má dobrý! Nebo vedle ní tak vyniknou? ;-)
  • @Jitka: Ad Moon Door: Jsem pomalejší, no... :o)
    @JoeGyry Tak to přicházíš o hodně:
    Clarke: You swore me your sword.
    Dáário: My sword is yours till the day I die.
    Při tomhle jsem dostal křeče. Na druhou stranu to pak Daário spasil, když ráno potkal Lorda Friend-zone. Jeho nejsympatičtější moment v celé sáze.

Jinak, celý díl nebyl vůbec špatný až na 3 výtky:
    - Mellisandra scene - zbytečné, vágní, opakující ty samé kecy
    - Arya scene - nejvíce diletantské "přepadení" v dějinách kinematografie
    - Sansa scene - na tuhle linku se zbytečně moc spěchá. Podle traileru budou v příštím díle už skoro na konci Tance. Proč??? Co tam budou vymýšlet další dvě série za koniny?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. května 2014
    @Nitpicker Používajú materiál z Vichrov. To očakávam pri väčšine postáv ak nie ku koncu tejto série, tak už v tej ďalšej. Možno len okrajovo a sem-tam, ale pomôžu si tým.
    @Gepeto Jo, jasně, to bylo myšleno jenom rétoricky. Chápu, že spoustu věcí musí osekat (patřím zde k největším apologetům nemilosrdných scénaristických nůžek), ale tady konkrétně mi to přišlo vážně zbytečné.
    proč dávají do dalšího dílu už Theona a Moat Caitlin, to je až v Tanci...
    @Gandr Tak tady můžů naopak hrdinně přispěchat na stranu scénaristů 8-) Je to jednoduché, Theon, na rozdíl od takové Sansy, toho má ještě setsakramentsky hodně co stihnout před koncem Tance.
  • @Nitpicker To máš pravdu, ale tímto tempem tam za chvíli budou Události z Vichrů
    Dnes se mi stejně nejvíc líbilo:

• @sveva JJ, Oberyn je lepší než v knížce. Ten knižní ve mně nikdy nedokázal vyburcovat žádné emoce. Tady, jak se mu lesknou oči, když říká "And what about what I want? Justice...", jsem z něho úplně hotovej. :-)
  • Ještě dodám, že Horký Koláč potěšil (hlavně že dotáhnul tvar zlovlka, na Winterhell musí ještě zapracovat). Mimochodem, od koho se v knížce dozvídá Brienne že Arya žije?
  • Som zvedavý, ako niekto kto nečítal knihy (ale čítal som rozdiely medzi seriálom a knihami), aké budú názory ľudí nato, že zmenili Malíčkove "Only Cat".. lebo viem si predstaviť, že ľudia na Westeros.org musia šalieť :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.