Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1198199201203204581

Komentáře

• @Aviv raz po cesky, raz po slovensky. Zijes na pomedzi slovenskeho rodu? :)
  • @Nitpicker Debata o Sanse je proste debata o Sanse :D veľmi veľmi veľa ľudi ju nemá rado, či už kvôli tomu čo urobila v prvej knihe alebo celkovo jej kapitoly patria k tým najnudnejším. Ale potom je tu mala skupina ľudí ktorá má rada vývin ktorým prešla od prvej knihy, že dostala proste facku od sveta a teraz sa už snad začne učiť hrať hru o tróny. A potom tu je tretia skupina a ľudí ako ja ktorej robí dobré robiť zle prvej skupine ľudí (sansa haterov) tým že Sansu brániš. Nedávno tu bolo hlasovanie o obľúbenosti postáv a Sansa skončila druhá, dokonca predbehla Aryiu (Sansa hater = Arya lover) a to bolo fakt vtipné predstavovať si Sansa haterov ako si bijú hlavu o klávesnicu že ich najobľúbenejšia postava prehrala s takým stvorením akým je Sansa.

Je to celkom nefér ako sa tu správame k nováčikom ale raz za čas tu fakt niekto nový príde a chce komunikovať a otvárať nové témy. Obľúbenosť postav rodov je ako obľúbenosť v hudbe, slávny spor Metal vs Rap. V takýchto sporoch nikdy jedna strana nepresvedčí tu druhú o svojej pravde a nakoniec to vyústi do ostrých konfrontácií.

Tým ťa samozrejme nechce odradiť od ďalšej účasti na tomto fóre ale naopak, neber príšli vážne čo ti ľudia odpíšu keby som mal brať vážne každého kto sa zastáva seriálovej Daenerys a jej hereckého výkonu tak som už 6x vyskočil z okna. Trhám si vlasy a škriabem oči ked niekto napíše že Clarke je dobrá herečka a že ja som len zaujatý, ale tak čo narobím jeho názor nezmením.
  • @JoeGyry Díky za vysvětlení onoho Sansa-Sansa-SANSA. Btw. proběhla tady třeba debata o tom, že Arya je pravděpodbně nejvíc overrated postava? (Nikoliv špatná, ale celkově lepší průměr?)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry Zase budeme nadávať a hejtovať Daenerys? Zahral by si to lepšie? Stavím sa, že ani nemáš na to dostatočné prsia!!!
  • @Nitpicker tak to neviem :D myslíš knižnú alebo seriálovú verziu?
    @Gepeto tie síce nemám ale ak by si ma trafil s nejakou latou po hlave tak by som sa možno naučil debilný výraz mŕtvych očí, obočie tmavé mám a chýba mi už len parochna za 2 eurá.
  • @JoeGyry No knižní. Jakože pobyt v King's Landing zívačka. Potom etapa do uvěznění a celý Harrenhal super. Putování s Houndem dobrý. A Jedi výcvik vedle Dany a Quentyna asi nejotravnější kapitoly posledních 2 knih. Tak nějak. Prokletí nudností Essosu hádám.
  • @Nitpicker No tak v prvej knihe mala Sansa oproti Aryii oveľa nudnejšie kapitoly tak som to až tak neriešil. A zas jedi výcvik nebol nejaky dlhý, bolo tam len pár kapitol a tom som si stále poveadl ež aha Aryia juhu :D (chýbala mi). Ale zasa tie kapitoly ktoré mala neskor Sansa boli omnoho zaujímavejšie aspon pre mňa. Viac ma berie politika ako ninja výcvik
  • upraveno 15. května 2014
    @JoeGyry Tak Jedi výcvikem myslím celý Braavos a to utrpení jaksi ještě furt neskončilo. A nesrovnával jsem ji se Sansou.To bych furt ještě řekl, že Arya je zábavnější. Ale dost dobře nechápu ten hype, kdy ji spousta lidí označuje za nejoblíbenější postavu. U mě by nebyla ani v top 5.
  • @Nitpicker A víš, že existují lidi, kteří nechápou tebe? :roll: Tvoje top 10 by ostatně bylo

1. Jaime
    2. Tyrion
    3. Cersei
    4. Tywin
    5. Lancel
    6. Kevan
    7. Joanna
    8. Ta Lannisterka, co si vzala Freye
    9. Ten Tywinům taťka
    10. Ten zakladatel rodu Lannisterů
    @svoa00 Hm, takže pokračujeme v tendenci pvažovat za synonyma "neortodoxní" a "idiotský"?
  • @svoa00 Zapomněla si na Jaimeho useklou ruku a na Joffreyho :-)
  • @Everett_Young Ach, můj oblíbený žurnalista. Nemáš tam ještě nějaká další moudra z gymplu?
  • @Nitpicker Takže tě mám považovat za pozéra? :twisted: Začínáš být osobní, jak si mám vyložit?

• @Nitpicker Jistě: Co můžeš udělat jednoduše, udělej tou nejsložitější a nejtupější možnou variantou a pak machruj na všechny okolo (osobně se mi to celkem osvědčilo) ;-)
  • @svoa00 V čem pozér prosím? Je to možné, jenom o tom zatím nevím. Tak s Everettem jsme osobní od té doby co mě ponekud kulantně označil za retardovaného. S tebou, ani s nikým jiným, to nemá vůbec nic společného.
  • @Nitpicker S Everettem jsme osobní od té doby, co jsi velice nekulantně napsal, že všechno co vytvořím je na hovno :-D
  • @Nitpicker Když někdo sám sebe označí za neortodoxního... A myslela jsem tím debatu s Everettem, asi byste se měli sejít a vyřešit to ručně či co.
    @Everett_Young :-D No to záleží na tom jak sis tu formulaci vyložil. Mohl sis vybrat a nebýt insultován a třeba mi i konečně jednou nabídnout trochu rozumnou odpověď.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. května 2014
    @Nitpicker Rozumnou odpověď jsem nabídl. Nemůžu za to, že sis ty jednodušší jedince vztáhl na sebe. Sakra, teď nás @Svoa00 zbije oba :D
  • @svoa00 Neortodoxní se ani zdaleka nerovná pózérský. Tak jako tak, není to objektivní fakt, že je tady Arya obecně adorována a vyhrává všemožné ankety?
  • @Nitpicker Většinou je tak tak půl na půl se Slepicí
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. května 2014
  • @Gepeto Moje oblíbená část je zase když se někdo namontuje do poloviny cizí debaty aniž by se evidentně obtěžoval přečist co předcházelo současnému stavu.
    upraveno 15. května 2014
    @Gepeto Tak jsi evidentně nedával pozor. Ad hominem začaly dávno předtím. Pravděpododobně z mojí strany, potom co mi bylo x krát naznačeno, že na mé otazky se nehodí rozumně odpovídat, jelikož případná debata by musela být "o hovně". Pokud chceš věcnou debatu, tak jednu jsi sám otevřel v jiném vlákně a já pořád čekám na případné osvětlení tvého posledního, poněkud těžko dešifrovatelného, příspěvku.
    @Nitpicker To bolo o debate, nie o tebe. Rovnako to mohlo uraziť aj mňa, že už to nemám riešiť, pretože je to o hovne.
    Na ten príspevok už sa mi nechce reagovať ani tam Ďalej oftopiť. Jasne som uperovi vysvetlil rozdiel medzi vyjadrovaním názoru a toho, čo som kritizoval na tvojich výrokoch. A ty si tam adresovaný nebol. Nemám povinnosť vysvtľovať ti niečo, čo ti ani adresované nebolo.
  • @Gepeto
    - "To bolo o debate, nie o tebe. Rovnako to mohlo uraziť aj mňa, že už to nemám riešiť, pretože je to o hovne." Omlouvám, se ale vážně nerozumím, co má být smysl těchto vět.
    - Vzhledem k tomu, že moje osoba, respektive mé názory byly předmětěm toho postu, cítil jsem, že se toho mohu účastnit, ale samozřejmě, povinnován ničím nejsi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.