Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je to celkom nefér ako sa tu správame k nováčikom ale raz za čas tu fakt niekto nový príde a chce komunikovať a otvárať nové témy. Obľúbenosť postav rodov je ako obľúbenosť v hudbe, slávny spor Metal vs Rap. V takýchto sporoch nikdy jedna strana nepresvedčí tu druhú o svojej pravde a nakoniec to vyústi do ostrých konfrontácií.
Tým ťa samozrejme nechce odradiť od ďalšej účasti na tomto fóre ale naopak, neber príšli vážne čo ti ľudia odpíšu keby som mal brať vážne každého kto sa zastáva seriálovej Daenerys a jej hereckého výkonu tak som už 6x vyskočil z okna. Trhám si vlasy a škriabem oči ked niekto napíše že Clarke je dobrá herečka a že ja som len zaujatý, ale tak čo narobím jeho názor nezmením.
@Gepeto tie síce nemám ale ak by si ma trafil s nejakou latou po hlave tak by som sa možno naučil debilný výraz mŕtvych očí, obočie tmavé mám a chýba mi už len parochna za 2 eurá.
1. Jaime
2. Tyrion
3. Cersei
4. Tywin
5. Lancel
6. Kevan
7. Joanna
8. Ta Lannisterka, co si vzala Freye
9. Ten Tywinům taťka
10. Ten zakladatel rodu Lannisterů
Na ten príspevok už sa mi nechce reagovať ani tam Ďalej oftopiť. Jasne som uperovi vysvetlil rozdiel medzi vyjadrovaním názoru a toho, čo som kritizoval na tvojich výrokoch. A ty si tam adresovaný nebol. Nemám povinnosť vysvtľovať ti niečo, čo ti ani adresované nebolo.
- "To bolo o debate, nie o tebe. Rovnako to mohlo uraziť aj mňa, že už to nemám riešiť, pretože je to o hovne." Omlouvám, se ale vážně nerozumím, co má být smysl těchto vět.
- Vzhledem k tomu, že moje osoba, respektive mé názory byly předmětěm toho postu, cítil jsem, že se toho mohu účastnit, ale samozřejmě, povinnován ničím nejsi.