FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
199100102104105150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    smola :-/
  • Posledních pár let jsem neviděl naše hrát takhle proti švédům, většinu zápasu lepší tým. Ti kluci na to mají! Stačilo pár přesilovek (rozhodčí pískal na obě strany na hovno, co si budem nalhávat, přesilovka na vyrovnávací gol neměla být a první gol neměl platit, postavení útočícího hráče v brankovišti) Ale hokej je hokej a fakt to zahráli skvěle. Dneska podobně s kanadou a nebát se a dostanem je!
  • @Blackfish Kanada je na tom všelijak, to co předvedli proti Francii vypadalo jako že na to úplně kašlou.
  • To pro ně byla facka, i Slováci si je drželi, i když se pak sesypali. Kanada to asi vypouští tenhle turnaj. Aspoň mě to tak přijde.
  • upraveno 12. května 2014
    @Blackfish Ale první gol měl platit neměl mu Salák strkat hokejku mezi nohy.
  • On hlavně neměl být na Salákovy tak nalepenej, ano, má tam clonit a dělat bordel ale on byl moc blízko, nemá se brankáře vůbec dotknout. To už bylo stejný jako kdyby na něj skočil.
    @Blackfish To už neni problém brankáře, ale obránce že tam nebyl.
  • @Montezuma3 Nebud zly! Este nie je vsetkym dnom koniec. Keby neexistovali tretie tretiny, tak...tak by sme boli najlepsi :anxious:
    No asi bych se měl přestat na ty vaše zápasy dívat. Doteď jsem neviděl ani jeden vstřelený a snad všechny inkasované. V práci jsem jedním očkem koukl na video a zrovna tam padl ten první. Když jsem pak přišel domů a zapnul televizi, byl stav 3:1 a od té doby už to šlo jen a jen z kopce. A tak nějak podobně to bylo i s Kanadou. :-?
  • @Montezuma3 V práci můžeš koukat na hokej. :)
    @M1on Pracuji v Praze. Jasně že můžu při práci koukat na hokej.
    @Montezuma3 Odkdy je místo pracoviště slučováno s možností koukat na hokej :D
    @M1on 97% pražáků pracuje tak, že sedí na prdeli a před sebou mají velký monitor. A na ten se vejde spousta věcí. :-)
  • Ó, co to je! :wall: Vidím hnusné skóre, na chvíli to zastavím a prošvihnu dva góly, no to ne!
  • @CervenKa Co góly, ale těch faulů. =D
  • @M1on Faulů jsem na konci pár stihla :-) ale gól bohužel už žádný :(
  • Kde je ta Kanada která se na ledě rvala a šla tvrdě do soupeře? A kde se tam vzali ti ubrečenci? Za faul vysokou holí dostane 2+ do konce, ovšem po poradě s Kanadskou střídačkou.... Na konci nás jasně poškodili, tohle se prostě nedělá, Jágr si jde sednout za to že tam za ním maník hraje bez helmy, Hudler za to, že spadne přes brankáře... Ono v oslabení se dělá tlak lehce že.... Kanadským hráčem zápasu by měl být Vyacheslav Bulanov....
  • Tak bohužel. Medaile jsme vozili, protože jsme měli vynikající gólmany. Tím byl náš hokej proslulý. A nemluvím teď pouze o legendárním Hašanovi (o kterém se v dobách jeho největší slávy tradovalo, že není možné ho prostřelit, když puk vidí, a hráčů zvučných jmen se zmocňoval strach a chvění, jakmile ho jen viděli stát v bráně, takže trenéři pořádali speciální předzápasové pohovory, kdy se snažili zoufalým útočníkům vysvětlit, že mají hrát tak, jako by proti nim stál v bráně jen obyčejný člověk), ale i o Turkovi, Čechmánkovi, Vokounovi... Brankáři byli prostě osobnosti, nepouštěli laciné góly (ani když nic neviděli, puky je prostě trefovaly) a k tomu jednou dvakrát za zápas vytáhli neuvěřitelné zákroky, kdy zabránili jistému gólu - a to byl ten rozdíl, díky kterému jsme poráželi Kanadu, Švédy, Rusy... Teď tam nikoho takového nevidím. Asi si budeme muset počkat, až nám zas někdo takový vyroste. Hrajeme dravě, ale nedisciplinovaně a vzadu nám chybí někdo, kdo by v průběhu zápasu najednou zavřel vrata a nic tam nepustil.
  • @heavy_head tiez idete hrat o zachranu, nie o medaily? ;)
  • @Hildegarda Uvidíme, až jak zvládneme třetí třetinu s Francií. ;-)
  • @Hildegarda Stejnak si vaši hokejisté vsadili na Francii. =D
  • Teda, to Salákovy a Kovářovy trošku křivdíš. Kovář táhl podprůměrný tým KHL celou sezonu, chytal parádně. Salák předvádí taky skvělé výkony. Goly byly dílem chyb v obraně, nedisciplinovanosti a hlavně přesilovek. Nedá se čekat že tolikrát ubráníme tak silné přesilovky co mají švédi a kanada. Nevím koho bys tam chtěl vidět? Pavelce bez formy? Holečka :P ? Ty přesilovky se navíc neměli pískat, jak v zápasu se švédy tak s kanadou měli rozhodčí jasný dvojí metr. Trest 5+ do konce byl neadekvátní, to mě nikdo nevymluví. To bylo tak na 2+2. Oni prostě nepískají dobře, nemají dáno co mají a nemají a tak hráči nevědí co si dovolit a jak hrát. A v takové situaci, kdy doháníme soupeře nebo se je snažíme bránit při nízkém vedení to tým poškozuje. A hlavně rozhodčí a nikdo jiný nás poškodili. Švédi na výhru neměli, nezasloužili si ji, Kanadu jsme přestříleli a nebýt zbytečných vyloučení tak jsme schopni to ještě zahrát na remízu, kdo ví. Teď zabrat proti papírově slabším, sehrát se a doufat. Ale takový hokej jako oni předvádí už jsem pár let neviděl u nároďáku.
    Ale frantíci prohráli s Itálií. Já říkám: Bacha na ty makaróny!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dobrodružstvo Tretej tretiny... Prichádza...
  • @Gepeto Dúfam, že naši hokejisti konečne pochopili že sa hrá na tri tretiny. Uvidíme čo to dá, každopádne, bude to naozaj dobrodružstvo! :D
  • Možno si naši hokejisti znovu stavili na súperov...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Mrcel17 Skončilo to 5 : 2 evidentne :D Tí sa asi pre istotu pripravili aj do štvrtej tretiny, aby ich nikto neprekvapil... Hlavne tá spokojnosť na tvárach slovákov v hľadisku
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.