Gratulace,... a já bych řekl všem, protože tohle kolo byla pastvou pro duši - tady jsem měl fakt problém hledat mezi dobrou, perfektní, skvělou, náramnou a podobně, tu nejlepší... (Mě se sice zdála býti tou "nej" jiná, ale kolik lidí, tolik chutí...) ...a proto SLÁVA VÍTĚZI!!! PS: Aleku prozradíš, jak hluboko a s kolika body jsem byl já... (o tuhle legraci mě přece nemůžeš ochudit... :o) ...no já vím, Lord Velitel může vše, ale třeba si na to nevzpomene. :o))
Taktéž vítězi gratuluji a ostatním děkuji za vydařené povídky. Tohle kolo mě bavilo asi nejvíc od toho úplně prvního. A poděkování patří i Michelle, za skvěle zvolená témata :)
Gratulace všem (pode mnou i nade mnou :D ) A druhý jsem jen o bod, no toto :) už se těším na podtácky. Jo a díky všem čtenářům, bodovatelům (a to všech povídek).
Tohle kolo bylo o Targaryenech, ale stejně jim ho vyfoukl Lannister! :-) Blahopřeji vítězi a výhercům, ať je k nim múza i nadále štědrá. Podkování patří i všem ostatním, kteří se zasloužili o to, že tahle soutěž je čím dál zajímavější a lepší. Autorům, čtenářům i organizátorům.Tak ať nás to baví i nadále. A jsem zvědav, jaká témata budou vybrána pro další kolo. ;-)
@Nevada: Ó děkuji,... Tak to jsem upřímně překvapen, jak dobře to bylo přijato,... vzhledem k tomu, jak brakové povídky poslední dobou píšu (a samozřejmě i vzhledem k tomu, jak skvělé povídky se tentokráte objevily), tak tahle se vyhoupla na solidní podprůměr... :o)
Ahoj, děkuji všem kterým se má povídka líbila, ale i těm kterým ne... Z výsledku jsem hodně překvapený. Nečekal jsem to, zvlášť když tu bylo 15 lepších povídek než má. Toto kolo bylo skvělé, sám jsem nevěděl která povídka se mi líbila víc. Moc děkuji všem za body a gratuluji i ostatním autorům. Je moc dobře, že je tady taková soutěž i že se tu najdou pisatelé s takovým talentem který předvedli v tomto kole. Ještě jednou děkuji a chci poděkovat i Michelle za skvělý výběr témat.
Gratulace vsem, obzvlaste vitezi :applause: Konkurence byla obri, hodne praci bylo petihvezdickovych. A dik vsem, co psali, cetli a komentovali. Byla to zabava a bezva zpusob prokrastinace :) tesim se na dalsi kolo
Ahoj, pár nápadů se mi v hlavě rýsuje, ale nevím kdy tak začíná další kolo... Hlavně si říkám, že teď se blíží konec školního roku, takže pro mnohé doba zkoušek nebo diplomových prací.
Komentáře
(Mě se sice zdála býti tou "nej" jiná, ale kolik lidí, tolik chutí...) ...a proto SLÁVA VÍTĚZI!!!
PS: Aleku prozradíš, jak hluboko a s kolika body jsem byl já... (o tuhle legraci mě přece nemůžeš ochudit... :o) ...no já vím, Lord Velitel může vše, ale třeba si na to nevzpomene. :o))
@Tergas :applause: :applause: :applause: :applause:
@Nevada :applause: :applause: :applause:
@šedý_červ :applause: :applause:
@Michelle :applause:
Doufám, že účast v dalším kole bude minimálně stejně hojná jako v tomhle... :-)
A poděkování patří i Michelle, za skvěle zvolená témata :)
P.S: Taky by mne zajímali autoři všech, protože tohle kolo bylo opravdu nadupané.
Blahopřeji vítězi a výhercům, ať je k nim múza i nadále štědrá. Podkování patří i všem ostatním, kteří se zasloužili o to, že tahle soutěž je čím dál zajímavější a lepší. Autorům, čtenářům i organizátorům.Tak ať nás to baví i nadále.
A jsem zvědav, jaká témata budou vybrána pro další kolo. ;-)
Z výsledku jsem hodně překvapený. Nečekal jsem to, zvlášť když tu bylo 15 lepších povídek než má. Toto kolo bylo skvělé, sám jsem nevěděl která povídka se mi líbila víc. Moc děkuji všem za body a gratuluji i ostatním autorům. Je moc dobře, že je tady taková soutěž i že se tu najdou pisatelé s takovým talentem který předvedli v tomto kole. Ještě jednou děkuji a chci poděkovat i Michelle za skvělý výběr témat.
Hlavně si říkám, že teď se blíží konec školního roku, takže pro mnohé doba zkoušek nebo diplomových prací.
Ale nie, zalezi od temy a ci ma z tychto deciek dovtedy neporazi :)
OK, budu s tebou počítat, už se těším :-D