Vyhlášení výsledků 7. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 5. května 2014 v Povídky
«13

Komentáře

• Gratulace vítězi :applause:
  • Gratuluji vítězi a děkuji i všem ostatním za moc pěkné povídky :)
  • Gratulace,... a já bych řekl všem, protože tohle kolo byla pastvou pro duši - tady jsem měl fakt problém hledat mezi dobrou, perfektní, skvělou, náramnou a podobně, tu nejlepší...
    (Mě se sice zdála býti tou "nej" jiná, ale kolik lidí, tolik chutí...) ...a proto SLÁVA VÍTĚZI!!!
    PS: Aleku prozradíš, jak hluboko a s kolika body jsem byl já... (o tuhle legraci mě přece nemůžeš ochudit... :o) ...no já vím, Lord Velitel může vše, ale třeba si na to nevzpomene. :o))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Baron :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    @Tergas :applause: :applause: :applause: :applause:
    @Nevada :applause: :applause: :applause:
    @šedý_červ :applause: :applause:
    @Michelle :applause:
  • Gratuluji všem! :applause: V tomhle kole bylo opravdu co číst, tak mám radost, že někteří z mých favoritů se umístili vysoko :D
  • Můj favorit sice nevyhrál, ale i tak vítězi gratuluji!
    Doufám, že účast v dalším kole bude minimálně stejně hojná jako v tomhle... :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Taktéž vítězi gratuluji a ostatním děkuji za vydařené povídky. Tohle kolo mě bavilo asi nejvíc od toho úplně prvního.
    A poděkování patří i Michelle, za skvěle zvolená témata :)
  • Gratulace :applause: Povídky byly všechny skvělé a toto kolo moc vydařené ;-)
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Gratulace všem (pode mnou i nade mnou :D ) A druhý jsem jen o bod, no toto :) už se těším na podtácky. Jo a díky všem čtenářům, bodovatelům (a to všech povídek).
  • gratulacia víťazom, česť porazeným :-)
  • Gratuluju všem, vítězi obzvlášť! :applause:

P.S: Taky by mne zajímali autoři všech, protože tohle kolo bylo opravdu nadupané.
  • Tohle kolo bylo o Targaryenech, ale stejně jim ho vyfoukl Lannister! :-)
    Blahopřeji vítězi a výhercům, ať je k nim múza i nadále štědrá. Podkování patří i všem ostatním, kteří se zasloužili o to, že tahle soutěž je čím dál zajímavější a lepší. Autorům, čtenářům i organizátorům.Tak ať nás to baví i nadále.
    A jsem zvědav, jaká témata budou vybrána pro další kolo. ;-)
  • @heavy_head: Nejsou témata jedno? Já už koncept povídky mám a vleze to pod jakékoli téma... :o)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada: Ó děkuji,... Tak to jsem upřímně překvapen, jak dobře to bylo přijato,... vzhledem k tomu, jak brakové povídky poslední dobou píšu (a samozřejmě i vzhledem k tomu, jak skvělé povídky se tentokráte objevily), tak tahle se vyhoupla na solidní podprůměr... :o)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mě by zajímal počet hlasujících. Osobně tipuji 20 lidí.
  • @Montezuma3 Tak aj @Krisa slubila, ze tentokrat uz bude hlasovat, tak to je 21 :)
  • Takže gratulace vítězům. Při čtení jejich povídek jsem měla až pocit studu za tu svojí :D
  • upraveno 6. května 2014
    Ahoj, děkuji všem kterým se má povídka líbila, ale i těm kterým ne...
    Z výsledku jsem hodně překvapený. Nečekal jsem to, zvlášť když tu bylo 15 lepších povídek než má. Toto kolo bylo skvělé, sám jsem nevěděl která povídka se mi líbila víc. Moc děkuji všem za body a gratuluji i ostatním autorům. Je moc dobře, že je tady taková soutěž i že se tu najdou pisatelé s takovým talentem který předvedli v tomto kole. Ještě jednou děkuji a chci poděkovat i Michelle za skvělý výběr témat.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    20, Krisa to nestihla :(.
  • Gratulace vsem, obzvlaste vitezi :applause: Konkurence byla obri, hodne praci bylo petihvezdickovych. A dik vsem, co psali, cetli a komentovali. Byla to zabava a bezva zpusob prokrastinace :) tesim se na dalsi kolo
  • Ahoj, pár nápadů se mi v hlavě rýsuje, ale nevím kdy tak začíná další kolo...
    Hlavně si říkám, že teď se blíží konec školního roku, takže pro mnohé doba zkoušek nebo diplomových prací.
  • Ja by som preto uzavierku stanovila na polku jula.
  • @Hildegarda A napíšeš zas něco? :-)
  • @Michelle Ak budes pekne prosit ;)
    Ale nie, zalezi od temy a ci ma z tychto deciek dovtedy neporazi :)
  • @Hildegarda Určitě by bylo fajn kdybys něco napsala, čím víc povídek bude tak to bude jen líp ;-)
  • upraveno 8. května 2014
    @Baron Ty si toho vela odo mna necital, ze? :-D
  • @Hildegarda Prosím prosím :-)
    OK, budu s tebou počítat, už se těším :-D
  • @Hildegarda Moc ne, ale myslím že v šestém kole jsi psala, viď?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.