@M1on Ten nový Wolf sa mi nepáči, odkedy su tam tie kúzla maskovania tak mám pri každom čudnom jednaní postavy pocit že ide len o dvojníka s kúzlom. Napr. v najnovšej epizóde Snow..
Tak po 4 hodinách multiplayeru musím konstatovat, že pokud jste hráli warband singplayer a říkali si , že jste v šermování s mečem fakt dobrý, tak vezemě ruce a spláchněte je do záchoda.
Já na šermování s mečem musel rezignovat a hraju s kuší/kopím
Daniel Vávra ach bože, všetko čo on robí je dokonalé a všetko ostatné je otrasné a on by to urobil lepšie. Aspoň taký pocit z neho mám, kedysi bol hosťom v jednej relácií o hrách a okrem Mafie podľa neho nič dobré asi ani neexistovalo.
@Montezuma3 hral som a dosť ma to bavilo, ale potom všetci kamoši prešli na LoL a mne sa už zas novú vec nechcelo hrať. Asi ako v každej hre mi tam príde že niektorí Bohovia su oveľa silnejší ako iní čiže si treba nájsť tých "op" a potom to ide :D. Thor a Poseidon to bolo moje
@M1on@JoeGyry Já moba hry moc nemusím, ale tohle mě nalákalo díky těm bohům :D A docela mě to chytlo. Je to akční, a zatím mě to dostatečně baví. Bohů je aktuálně 53 a myslím, že jsou vyvážení dobře. Ne jeden na jednoho, ale v rámci hry. Záleží na tom co se hraje, jak hrají vaši spoluhráči a jestli vůbec vědí jak hrát vedle toho či onoho boha. Třeba Hades nebo Ares dokáží nepřátelské hrdiny chytnout a natáhnout k sobě na jednu hromadu, to si pak říká o pořádnou smršť od ostatních spoluhráčů. to pak takové duble, triple,.. killy padají jedna radost. Mno a v některých hrách nestačí mít nejvíce killů. Nejvíce hraji za Chang'e, Freyu a Chaaca.
@Montezuma3 ja som prestal hrať ked hodili new hridnu do hry, už nvm ako sa volal ale ma veľký meč a každý jeho spell ma 2 effekty podľa toho v akom stance je. A chápem že nový hrdinovia sa ťažko balancuju ale toto bolo veľa aj na mňa :D
Jo to je Tyr. To je docela řezník :D Někteří severští bohové mají možnost si ty schopnosti přepínat. Tyr, Hel a Ullr
Nejvíc mám nahráno v aréně, ale dost to střídám, kvůli First win of the day. Takže denně to prostřídám pokud možno všechno. Ale nejraději mám Arénu a Assault.
Komentáře
Já na šermování s mečem musel rezignovat a hraju s kuší/kopím
Tak rozsáhlý jako Civ5 to asi nebude. :-k
Thor a Poseidon to bolo moje
Já moba hry moc nemusím, ale tohle mě nalákalo díky těm bohům :D
A docela mě to chytlo. Je to akční, a zatím mě to dostatečně baví. Bohů je aktuálně 53 a myslím, že jsou vyvážení dobře. Ne jeden na jednoho, ale v rámci hry. Záleží na tom co se hraje, jak hrají vaši spoluhráči a jestli vůbec vědí jak hrát vedle toho či onoho boha. Třeba Hades nebo Ares dokáží nepřátelské hrdiny chytnout a natáhnout k sobě na jednu hromadu, to si pak říká o pořádnou smršť od ostatních spoluhráčů. to pak takové duble, triple,.. killy padají jedna radost. Mno a v některých hrách nestačí mít nejvíce killů.
Nejvíce hraji za Chang'e, Freyu a Chaaca.
Ktoré mapy hrávaš?
Nejvíc mám nahráno v aréně, ale dost to střídám, kvůli First win of the day. Takže denně to prostřídám pokud možno všechno. Ale nejraději mám Arénu a Assault.
Arena bola najviac sranda to je pravda.