Ještě bych se vrátila k Branovi, ta vize draka nad Rudou baštou se mi nelíbí, protože to vypadá, že je to v létě a jak víme zima se blíží nebo spíše už je tu a má být dlouhá :-k a, že by se Dany dostala s draky přes moře až po zimě? Nevím... to by byla docela dlouhá doba, ale je to jen seriál a chyba se může vloudit takže to beru s rezervou (a taky to, že to může být minulost) :-D
Tak může to být i vize z minulosti... Ale spíš si myslím, že do seriálového KP nikdy zima nepřijde. Vždyť tam pořád mají sluníčko na opalování. :-) Dubrovník vypadá fajn, ale tohle trochu nedomysleli.
IMHO z minulosti to nebude, protože mi přišlo, že tam bylo dost staveb od Targaryenu, ale na druho ustranu by to nemuselo nutně být z dobití... Myslim, že v posledí knížce bylo, že do Kings Landing přiletěl bílej havran (krkavec?) a venku padal sníh. Dothracká *** se do západozemí nikdy nedostane a skončí jako královna ve svobodných městech...
Tak konečně jsem se dostal k seriálu. No druhý díl o dost slabší než první. Ze všeho nejhorší Brienne na svatbě a Koza na Hrůzově. Celkem by mě zajímal důvod proč to tak udělaly. No a pak taky Oberyn Loras. Je něco horšího? :D
Komentáře
@Jay Loras je "sword swollower", to je známo :)
a, že by se Dany dostala s draky přes moře až po zimě? Nevím... to by byla docela dlouhá doba, ale je to jen seriál a chyba se může vloudit takže to beru s rezervou (a taky to, že to může být minulost) :-D
viz. úprava, zapomněla jsem to připsat ale jak jsem četla komentáře před a jak tu byla zmínka o rozhovoru tak si to nemyslím :-D
Myslim, že v posledí knížce bylo, že do Kings Landing přiletěl bílej havran (krkavec?) a venku padal sníh. Dothracká *** se do západozemí nikdy nedostane a skončí jako královna ve svobodných městech...
Něco horšího? Dvěmi slovy: Druhá série!