Hra o trůny 4×02 – Lev a růže - Ice & Fire

upraveno 1. června 2014 v 4. řada
12346»

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun

• @Jay Loras je "sword swollower", to je známo :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. dubna 2014
  • upraveno 19. dubna 2014
    Ještě bych se vrátila k Branovi, ta vize draka nad Rudou baštou se mi nelíbí, protože to vypadá, že je to v létě a jak víme zima se blíží nebo spíše už je tu a má být dlouhá :-k
    a, že by se Dany dostala s draky přes moře až po zimě? Nevím... to by byla docela dlouhá doba, ale je to jen seriál a chyba se může vloudit takže to beru s rezervou (a taky to, že to může být minulost) :-D
  • Tak může to být i vize z minulosti... Ale spíš si myslím, že do seriálového KP nikdy zima nepřijde. Vždyť tam pořád mají sluníčko na opalování. :-) Dubrovník vypadá fajn, ale tohle trochu nedomysleli.
  • @sveva
    viz. úprava, zapomněla jsem to připsat ale jak jsem četla komentáře před a jak tu byla zmínka o rozhovoru tak si to nemyslím :-D
  • IMHO z minulosti to nebude, protože mi přišlo, že tam bylo dost staveb od Targaryenu, ale na druho ustranu by to nemuselo nutně být z dobití...
    Myslim, že v posledí knížce bylo, že do Kings Landing přiletěl bílej havran (krkavec?) a venku padal sníh. Dothracká *** se do západozemí nikdy nedostane a skončí jako královna ve svobodných městech...
  • nenapadla vás možnost, že to třeba vubec žádný význam nemá a DDům to prostě jen přišlo cool? :-)
    @Marek Napadlo mi akurát, že potrebovali niečo, čo takto obídu a zároveň to môžu daťdo traileru, aby "vyrazili dych" nabrali si sledovanosť.
  • upraveno 23. dubna 2014
    Tak konečně jsem se dostal k seriálu. No druhý díl o dost slabší než první. Ze všeho nejhorší Brienne na svatbě a Koza na Hrůzově. Celkem by mě zajímal důvod proč to tak udělaly. No a pak taky Oberyn Loras. Je něco horšího? :D
    @Slenjoy někteří seriálofilové jsou schopní odpustit i to.
  • @Slenjoy Něco horšího? - ano. Že ještě k tomu všemu Oberyn není Oberyn a Koza není Koza. :-)
  • @Slenjoy: A úplně nejhorší je, že to nebyl Zimohrad, ale Hrůzov... :o)
    Něco horšího? Dvěmi slovy: Druhá série!
  • upraveno 23. dubna 2014
    :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.