Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@flanker.27: To třeba sice nevím, ale samo o sobě to nemusí být ani znak demokracie ani nedemokracie - záleží na tom, jestli je zkrz to vidět, že hlasoval "jednou obálkou", nebo "jak hlasoval"...
Tss... SKRZ samozřejmě.
Nxo ides do Talianska? Aj ore Bratislavsky kraj pracuje na hlasovu dolinu, odvadza ovela viac dani a uroven zivota je tam vyssia, podme sa odtrhnut!
Kiska je prezidentom, nie premierom, funkcia ma u nas viacmenej reprezentativny charakter, takze do ustavy si pretlacit nic len tak nemoze.
Inak, bol si niekde dlho bez netu? ;)
Další příspěvek k tématu. Na tom skutečném hlavním důvodu - Rusko nechtělo budoucí námořní základnu NATO na Krymu - mi ale pořád nic ostudného nepřijde, problematické bylo to provedení. Nejvtipnější je, že před pár lety Putin říkal, že Rusko nebude násilím usilovat o Krym, protože by to mohlo rozpoutat třetí světovou válku (lol), takže tentokrát myslím říká aspoň polopravdu. Vláďa je trochu jako Malíček - rychle reaguje na nové situace (na rozdíl od jiných) a dobře (aspoň zatím) manévruje, to se mu musí nechat, ať už si o něm člověk jinak myslí cokoli.
@svoa00 Já vím, tak hloupý není, ale nesedlo mi přirovnání k Malíčkovi.
I když ostatní média nezůstávají moc pozadu. Podle toho, co zachytávám v mezinárodním zpravodajství se ostatně zdá, že česká média (asi s čestnou výjimkou Českého rozhlasu) jsou bojovně naladěnější než sami Ukrajinci. Co se týče ukrajinské armády, té se do operací nechce, část 25. výsadkové brigády, která měkla být proti separatistům nasazena, přešla na stranu nepřítele a zbytek jednotky vláda radši rozpustila. Proto se už i u nás občas objeví, že "protiteroristická operace se zadrhává". Teď začínají armádu (ze které je podle prověrek bojeschopných jen asi 15 % stavu a 10 % techniky) raději nahrazovat těmi nově zakládanými gardami (už mají asi 4 polovojenské jednotky), které jsou většinou řízené nacionalisty ze západu Ukrajiny.
A já požaduji, aby otec mých případných dětí byl panic, protože jedině tak budu vědět, že je čestný a zodpovědný a zkrátka rodinný materiál :roll:
Ale abych byla trochu spravedlivá, u nás si zase kdejaká slepice užene dvě děti, než si ji nějaký ochotný moula konečně vezme. Ostatně i můj bratr si svoji přítelkyni bral teprve teď o víkendu (ano, všichni jsme přežili ve zdraví :-D ) a zúčastnil se i jejich skoro tříletý capart. Takže opatrně s rychlým odsuzováním cizích zvyklostí, jim by zase hloupé přišlo to, co jsem právě popsala.