Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1209210212214215394

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    http://www.csfd.cz/film/303556-perfect-sisters/

- Lucinka a Little Rock jako vraždící sestry? To musím vidět :twisted:
    @Montezuma3 Oba filmy jsem si přidal do chci vidět a o velikonočních prázdninách se na ně podívám. Pak porovnám a uvidím. Obsazení vypadá u obojího dobře (a co si budeme nalhávat, na tom staví oba filmy)

• X-Men: Days of Future Past- Ukazka z bitky

A mimochodom kto sa tesi na How to Train Your Dragon 2 ?
  • upraveno 16. dubna 2014
  • @M1on aha, Xavier znova chodí? Alebo tá minulosť z ktorej on pochádza nie je minulosťou predchádzajúceho filmu (First Clas)?
  • upraveno 16. dubna 2014
    @JoeGyry možná je to mystique, ale to asi těžko. Třeba se vrátil ještě hloubš zachránit xavierovi páteř.
  • @M1on jj tiež ma potom napadla Mystique, ale prečo by ona udrela Magneta hmm. Tak ale určite na to pôjdem do kina. Kapitán mi vrátil nádej v komixové filmy :D takže tohto roku aj Spiderman 2 Guardiani a Xmeni dostanú šancu.
  • @JoeGyry On v několika scénách stojí, takže možnost Mystique je méně pravděpodobná.
  • Tak už jsem taky viděl Kapitána :-) . V kině nás bylo asi 25 lidí a jako jedinej jsem viděl podtitulkovou scénu :-P . Navíc tam převažovali samý mladý děti, kteří furt chodili na záchod a zanechali po sobě bordel.
    @M1on Tak tos byl ty ten dědek co byl se mnou v kině a nadával že tam dělám bordel a odcházim před titulkama :twisted: :-D (ne, dělám si srandu, já viděl kinorip a stačilo)
  • @M1on ale videl si aj druhú po titulkovú scénu? :D debilný Avengers a tá shawrma scéna, teraz každý Marvel film od Disney bude mať druhú zbytočnú po titulkovú scénu...
  • upraveno 17. dubna 2014
    @JoeGyry Já se přiznám, že jsem tu první ani nedekoukal :D, potřeboval jsem na záchod. @Everett_Young kvalita současných kinoripů na kapitána je asi taková, že bys klidně mohl čumět na MLP a myslet že je to kap.
    @M1on Přece poznám Kapitána Ameriku...Je růžový, má čtyři nohy, křídla a roztomile zpívá!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jak jste tu někdo řešili tu Rogue v X-menech. Tak tu teď čtu informaci, že tam bude. Sice vystřihli nějakou bitku, ale v pár scénkách zůstane. Ale jen malá camea, či co.
    @Montezuma3 skáču radostí ke stropu :-)
  • @Montezuma3 no minule som niekde čítal koľko sa ktorí herci zúčastnili natáčania, a tak sa zdá že tam bude veľmi veľa cameo scén. Dokonca aj starý Magneto a Xavier sa natáčania zúčastnili až jeden deň..
    Tak jsem se koukal na Violet & Daisy - Viděl jsem 40 minut, víc jsem nezvládl. Naprosto tupý idiotský film který ale není ani vtipný. Opravdu nechápu, jak se Alexis a Saoirse nechali přemluvit aby hrály v něčem takovém. Ta přestřelka na začátku je natočená naprosto debilně, stejně tak kterej debil vymyslel že jeptišky roznáší pizzu. Aby obě vražedkyně na misi usnuly a navíc neměli dost munice popřípadě střílely poslepu protože je jim oběti líto (a vystřílely všechnu munici do hajzlu) to jsem ještě neviděl. Strašná blbost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Popravdě netuším, co by se od filmu s obsahem Violet & Daisy dalo čekat jiného... :D
  • @flanker.27 Jelikož je v názvu Daisy, tak bych čekal kačera Donalda
  • @Arutha Potvrzení původní trojky potěšilo, ostatníma se nechám překvapit. Max von Sydow je zajímavá volba, uvidíme, koho bude hrát... Trochu jsem doufal v dvojici Summer Glau a Chloe Moretz... Ty dvě by si bitky mohly dobře dávat... :)
  • @ZoiD Mne je z tých nových mien teda známy akurát Andy Serkis a ten beztak bude určite hrať nejakého CGI aliena. :D
  • Spiderman 2 v kine len s českým dabingom? *grcajúci_smajlo*
  • @ZoiD ja som práveže nechcel, pretože (nič v zlom) ale chloe sa vôbec nepodobá na leiu...ale hentá herečka, čo tam je, tak tá, jak keby jej z oka vypadla, čiže je jasné, koho bude hrať :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.