@Montezuma3 takže takové dinosauří psychologické drama? =D
EDIT: Líbila by se mi nějaká drsnější verze bližší knižní předloze. Co takhle vykašlat na Isla Nublar a zaměřit se na uprchlíky z ostrova pomalu se rozšiřující na po světě :twisted: ...cokoliv, jen ne větší a žravější obludu požírající znuděné návštěvníky parku, kterým nakope zadek dream team složený z paleontologů a raptorů trénovaných pro boj zblízka. Tohle, ať už to okecávají čím chtějí, zní těžce s prominutím debilně. Popcornovka snažící se o sondu do společnosti...ach jo :roll:
Na jednu stránku ten koncept vyzerá tak typicky americky, na druhú stranu to od režiséra znie strašne psychologicky odborné (no to by mohol byť aj sofizmus)
@Montezuma3 mě se to nezdá víc béčkové než chystaná verze :D Říkám, beru cokoliv jen ne zase stejnou zápletku s tím, že tentokrát bude pro změnu nová mega příšera a dopadne to strašlivě, jako strašný třetí park. Žádnou hlubokou psychologii od toho nechci ani nečekám, ale tohle mi nezní ani nijak zvlášť zábavně.
Tak to som nevidel. Mne len pri čítaní tej synopsy hneď prišiel na um jeden seriál, ktorého meno si nepamätám, ale v podstate nejaký policajt/agent bol obvinený z vraždy a následne sa mu opakoval ten jeden deň a snažil sa zbierať informácie a usvedčiť pravého vraha.
Komentáře
EDIT: Líbila by se mi nějaká drsnější verze bližší knižní předloze. Co takhle vykašlat na Isla Nublar a zaměřit se na uprchlíky z ostrova pomalu se rozšiřující na po světě :twisted: ...cokoliv, jen ne větší a žravější obludu požírající znuděné návštěvníky parku, kterým nakope zadek dream team složený z paleontologů a raptorů trénovaných pro boj zblízka. Tohle, ať už to okecávají čím chtějí, zní těžce s prominutím debilně. Popcornovka snažící se o sondu do společnosti...ach jo :roll:
Na jednu stránku ten koncept vyzerá tak typicky americky, na druhú stranu to od režiséra znie strašne psychologicky odborné (no to by mohol byť aj sofizmus)
Hoci oni už dinosaura zakomponovali do svojho Sherlocka Holmesa...
ale ja po Oblivion-e nepôjdem tak skoro do kina na žiadny Cruisov film.
http://starwars.com/star-wars-episode-vii-adds-academy-award-winner-lupita-nyongo-and-game-of-thrones-gwendoline-christie.html
Ale vážne: tak Gwendoline nie je až taká škaredá :) Ako rozhodne sú aj horšie prípady, tak ju rozhodne neberiem ako nejakú "škratu".