Hra o trůny 4x01 - Dva meče - Ice & Fire

upraveno 6. dubna 2014 v 4. řada
12467

Komentáře

• @Nevada tak jsem si říkal u Bílé knihy že v tom maj nějakej bordel :) ale líbilo se mi že je alespoň zmínili a taky to že když si to stopnete v okamžiku kdy kamera kouká na stránku Jaimeho tak je tam fakt pěkně napsané tak jak je to v knize (tedy myslím)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. dubna 2014
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 7. dubna 2014
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Mňa celkom potešil Slynt :D Ako sa tam pohoršoval na Jonovi, div hlavu nestratil :D
    @Everett_Young
    Nápodobně u zhodnocení dílu ;)
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Ad Thennové - skousnu, že jsou lidojedi (i když nemaj být), skousnu že má dvojbřitou sekeru (čert to vem, taky jsem s ní bojoval), skousnu že nosej kožešinový ohozy místo bronzu, ale dohajzlu! To je tak těžký sehnat chlapa bez uší?
    @Tergas To je tak těžký mu je na místě useknout? =D
    @Nevada děkuji, děkuji :-)
  • upraveno 7. dubna 2014
    Trochu pozdě ale přece. Jako začátek vcelku vydařené. Výborná mrazivá úvodní scéna (Charles Dance ani nemusí promluvit a stejně je hned každému jasné, že je to pan herec), stejně jako ta poslední (What the fuck's a Lommy?) Líbila se mi i scéna s příchodem Thennů stejně jako scéna na Černém hradě. Oberyn byl lepší, než jsem si na základě trailerů myslel. Pokud jde o Ellariu, ta toho zatím moc nepředvedla, ale je hezká. Ostatně, líbila se mi už v Římu...
    Scéna Brienne a Joffreyho nastávající mi přišla dost divná, ale alespoň jsem se mohl pokochat pohledem na skvostnou Joffovu sochu :-D .
    Pokud jde o Daenerys, přijde mi, že Emilia si tu svojí roli "velké královny" snaží brát až moc vážně a zodpovědně, a proto ta její strnulost a upjatost. Co se týče Daaria, ten starý mi nijak nevadil a tenhle nový mi vadit taky nebude :-)
    Jinak podle všeho nová epizoda opět zbořila rekordy sledovanosti, takže potvrzení nové série očekávám v spíše v řádu několika hodin než dní (i když, jako by to už nebylo jasné předem :-))
    Snad jsem se až moc neopakoval..
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 8. dubna 2014
  • Vi nekdo, jestli se chysta hned na pristi rok i pata serie? :)
  • K tomu přetavení Ledu v úvodu. Všimla jsem si špatně, nebo když odlívali ty dva nové meče, tak je rovnou odlili i se záštitou? To je nějaké divné, ne? :-k
  • Tahle série zřejmě trhne Sopránovi a stane se #1 v historii kabelovek, takže by asi byli fakt padlí na hlavu. Pokles čísel očekávám u pátý řady a pak to teprv bude asi boj. Ale třeba se mejlim a D&D pátou řadu vymňouknou líp než knížky a nějak umně poslepují Hostinu s Tancem - tam je myslim čeká těžká práce.
    ROFL
  • @brbr To nebyla záštita, to byla část co s mečem nemá vlastně nic společné.
  • @Nevada No já věděl, že tě to pobaví, ale já to beru takhle: Je jasný, že u knížek 1-3 pakticky nemohla být adaptace lepší než u knih. Ale rámec Hostiny je tak podělanej, že poslepování s Tancem může ve výsledku bejt lepší - i tak očekávám ochlazení fanouškovského zájmu, ale z pohledu čtenáře to může bejt zajímavej pohled. Asi jako kdyby to GRRM vzal a opravdu z toho udělal jednu knihu.
  • No vida, tak právě začalo to, o čem jsem mluvil :-)
  • @Nevada No tak super ! :applause:
  • upraveno 8. dubna 2014
    Mohl bych poprosit na mail o překlad Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře, pokud je někdo má? mail: hudymir@seznam.cz . A omlouvám se že s tím otravuju tady :)

Jinak dojmy z epizody jen ty nejlepší, takoví Jaime s Brienne by byli zajímavý pár :D A Thennové se opravdu povedli. Ale abych i něco vytkl, tak nechápu proč Styrovi nechali uši a takový nový Daario na mě taky (na rozdíl od Oberyna!) dojem neudělal - ten původní prostě vypadal víc úlisně :)
    No nevím, když jse mtak nadšený z prvního dílu, chci se vidět po shlédnutí příštího ;D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.