Call of Juarez: Gunslinger, vtipná, akční westernovka. Skvělý odreagování po celým dni ve škole a v práci, postřílet pár banditů a vyslechnout si několik historek :)
Povídky Něco končí, Něco začíná navíc není součást ságy. Sapkowski tvrdil, že ji napsal jen na popud fanoušků. O hře řekl že je rád, že přitáhla ke knihám a univerzu zaklínače víc lidí ale že není sequel, prequel ani alternativní linie knih. Že je to jen hra, inspirovaná tím Wiedzminem. A co vím tak s ním jen něco konzultovali a že ani děj hry ani jeho dopady nebude mít žádný dopad na knihy. (Bude vydána další kniha ze Ságy - Mlask :) )
@Blackfish cože cože? O tom nic neívm. Poslední co vím, tak je Období bouří a to je momentálně ve fázi překladu. Navíc sága jako taková působí dost uzavřeně. Ano, mohlo by to teoreticky pokračovat, ale moc tomu nevěřím, sám Sapkowski chtěl s Geraltem nadobro skončit.
Mimochodem dohrál jsem South Park - Stick of Truth. Doporučuju kdo má rád south park ale i pro ostatní je to skvělá hra, plná výborných hlášek a gagů. Výborná hratelnost a herní čas. i já co většinu her proletím rychle jsem nad tím pár dní strávil ;)
Jo vyjde. Zaklínač - Období bouří. Ovšem... Je to naprosto samostatné dílo, ságu nerozvíjí ani neuzavírá. Nejspíš se bude odehrávat po událostí z povídky "Poslední přání", zhruba někde mezi povídkami z Meče osudu.
@Blackfish jooo to bylo hned v první povídce 1. knihy (ještě že jsem to četl nedávno :D) Ta potvora byla snad stvořená pomocí magie, pokud si dobře pamatuji.
@M1on ne, bylo to v prvním románu, když Geralt pluje na lodi po řece jako ochranka, aby na sebe přitáhl pozornost. Pak tam připlují celníci, rozvědka a příšerka. A Everett :-D
Komentáře
Ale tak v nejlepším se má skončit.
Skvělé zakončení série ;-)
Ma teoriu ze dej celej trilogie hry Zaklínač sa odohrava pred poviedkov Něco končí, něco začíná.
Tady je něco o tom.
http://wulfrion.blog.cz/1310/novinky-o-zaklinaci
Ta potvora byla snad stvořená pomocí magie, pokud si dobře pamatuji.