Hodnocení povídek 7. kola - Ice & Fire

upraveno 12. března 2014 v Povídky
«13

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pokud náhodou najdete ve svých povídkách nějaké nesrovnalosti, dejte mi vědět přes PM, prosím.
  • Jenom třicet bodů? Vždyť to je na mašli! :twisted:
    Já Tě plácnu lopatou...
  • Já taky asi. :-D

Jinak, předem díky všem autorům za materiál k počtení. Vynasnažím se okomentovat všechny.
  • Díky za zpracování :applause:
    Nevím, kde začít, všechno vypadá dobře! :-)
  • Skvěle zpracováno.

Dneska jsem dostal ty podtácky a vypadají skvěle!
  • Wow, to jsou romány 8-O tolik hodin práce, moc děkuji všem, co se zapojili. Teď jen vybrat si, kterou si přečíst na dobrou noc :)
  • Já už vím. :-) Vášnivá čtenářka to jistí...
  • ...a slovencina nadobro vykapala :/
  • @Jay Já to spíš vidím na klasickou áčtverku popsanou hustě hieroglyfy, množinami a čísly, ve kterých se nikdo kromě mě (a nakonec ani já sám) nevyzná. Ani nepočítám s tím, že bych rozdal body rovnostářsky úplně všem. Radši si vyberu pár svých favoritů a těm to pořádně osolím, i za cenu, že na ostatní nezbyde.
    Tvoji povídku jsem ještě asi nečetl. Ale s jedním bodem můžeš každopádně počítat. =D
  • @Hildegarda Musíš v příštím kole pozvednout prapor a strhnout svým příkladem ostatní. ;-)
  • @heavy_head: Žádnou protekci (nepochybuji, že můj styl poznáš)... zatím jsem četl dvě a proti té mé to je (dobře, alespoň jedna z nich) úplně jiná liga...
  • @Hildegarda: Já se naopak na rovinu přiznám, že jsem rád, že nebudu muset řešit dilema, jestli jsem nějaké povídce neuškodil jen proto, že se mi nečetla úplně dobře. (Smutné, ale je to tak)
  • @Hildegarda Klidně pro tebe něco slovensky napíšu, ale za tu příšernou gramatiku (slovenštinu znám jen z poslechu a tady z povídek, nikdy jsem se jí neučil ani v praxi nepoužíval) mě utlučeš k smrti ;-)
  • Nějaký slovenský příspěvek mi tam taky schází... Tak snad příště :-)
    Ale naopak co se mi hodně líbí, kolik lidí se s vervou pustilo do čtení a komentování - jen tak dál! :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tak jsem si přečetl prvních pár povídek a říkám si, jak jsem mohl být tak naivní, že jsem doufal v nějaké dobré umístění. :-D Myslím, že pokud se umístím mezi 15. a 16. místem, bude to úspěch. :-D
    Pardon za double post, ale mám dotaz. Smí autor napsat komentář ke své povídce? Nemyslím samozřejmě nějaké hodnocení, spíš jen odpověď na otázky, které byly položeny? :-)
  • @Riokai Smí, ale prozradí se :-D
    No jo to je fakt.. mě totiž svrbí prsty. :-D
    Do hlavního článku přidán hlasovací formulář.

(Pro jistotu znovu připomínám, že udělit lze maximálně 30 bodů.)
  • Nejtěžší úkol mám za sebou, body byly rozděleny a odeslány. Snad jsem se nesekla a na každou povídku se dostalo :)
  • @Dreamer: Ďábelská rychlost... vždyť na hlasování je ještě měsíc a půl... (a já zatím přečetl jen asi tři), co teď budeš dělat? Takové čekání na další kolo, to je takové "Martinovské" v malém, ne. :o)
  • Tomu nešlo odolat, jakmile jsem se pustila do čtení, tak jsem to musela dočíst všechno :) a odhlasovat jsem chtěla, dokud byly pocity z povídek čerstvé.
    Cože, měsíc a půl? :-o A to já snad ani nevydržím něco nenapsat ke své povídce, to je děs. :-(
    Uchovat anonymitu není podmínkou. Takže jestli to nebude vadit Tobě, tak klidně piš.
    Jojo první povídka zde. :-) Že bych to nějak nevydržel, toho se tak ani nebojím, přecejenom teď stejně budu mít více než dost starostí se seminárkami. Spíš to byl jen takový "povzdech" :-)
  • zdravím všechny čtenáře... jak jste daleko s hodnocením... Já mám zatím přečteno něco přes půlku. Povídky jsou super a tak se snažím být na sebe tvrdý a číst jen jednu za den :-)
    Nevím jak vy, ale já budu mít určitě s rozdělením bodů velké problémy jak je nejlépe rozdat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.