FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
19798100102103150

Komentáře

• Myslím, že nás v hokeji čekají hubená léta. A nezachrání to žádný trenér. Stejně jako Vrba nespasí fotbalovou reprezentaci. Rozhodně ji však může posunout dál než Had. I když ono spíš záleží na vrcholných představitelích hokejové svazu. Ti by se měli posypat hlavu popelem a nasadit silice. Had je člověk, který nedokázal smysluplně obhájit žádnou z choulostivějších nominací či nenominací. Aspoň teď Sláva a Alois pochopili, že mít zkušenosti z velkého kluziště není až taková výhoda, pokud nemáte rychlost, abyste ho přejeli rychleji než soupeř. A my jsme byli pomalí jak růst HDP.
    Fandím Finům a USA. Obdivuji, jak ten malý severský národ dokáže hrát skvělý hokej. Přitom první velkou medaili získali až v roce 1992. Takže žádná dlouhá tradice. Nemají kromě brankářů ani nějaké superhvězdy. Američany rád nemám, ale musím uznat, že zatím předvádějí nejpěknější hokej a že šli v posledních letech strašně nahoru.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 Obávám se, že to byl opravdu jejich jejich jediný úspěch =D
  • Ha! Biatlonové holky uvařily brambory, stejně to ale určitě pánům nandají tak o čtyři pět pozic :twisted:
    @svoa00 ne :hand: jen o jednu
  • upraveno 21. února 2014
    A ja ze, kde mate tu Zahrobsku :)
  • upraveno 21. února 2014
    @Hildegarda Ve druhé desítce, přesně tam :D Ale druhé kolo už měla lepší.
  • @svoa00 Ja som nevedela, ze sa premenovala :)
  • @Hildegarda Pochopila jsem (ona tuším má divný vztah s otcem, proto si nenechala to známé jméno). Jenom jsem nechtěla přímo napsat, že se ex-mistrně světa ocitla tam, kde slunce nesvítí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak zrovna u téhle ex-mistryně světa je skvělé, že je vůbec schopná závodit, takže je její 10. místo z mého pohledu velký úspěch.
  • A už taky není nejmladší, takže by ta forma asi šla dolů, i kdyby byla zdravá. No, co se dá dělat. C´est la vie!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To je trouba :)
    Ale ten žlutý kámen byl hozený skvěle!
    Skoti dostali ve finále docela nálož. 8-O
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. února 2014
    @Montezuma3 Skoti by na letní olympiádě měli mít disciplínu vrh kmenem :-D
  • Tak jak vidíte finále? Nejlepší evropský tým vs kolébka hokeje. Já to přeju švédům. A bronz finům.
  • @Blackfish Taky fandím Švédům.
  • v semifinále jsem fandil Finsku ale ve finále budu taky fandit Švédsku protože Kanadu nemůžu snést od roku 2005
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Nevada Hej, to je ten end, jak jim dali tu sedmičku :-) Škoda že to tam není celé.
  • Cha, věděl jsem, že tak Amíci dopadnou, jejich tragický systém - nahrávka o mantinel, nahraju skrz 3 hráče a střelím to z úhlu - jim nevyšel a nevyšel by proti žádnému lepšímu týmu. Ani proti nám, kdyby jsme byli ve formě. Jediný normální výsledek byla bitva s Rusem, který, co si budem nalhávat, byl v Soči úplně marné. A ten jim vyšel až na nájezdy. Jinak porazili nás, slovince a slováky, týmy co se složili, když jim dali dva tři góly se štěstím.... Nezasloužili si bronz ani za nic. To Fini s jejich bojovností, rychlostí a zkušeností měli i na lepší medaili. Ve finále vyhraje Švédsko proti Kanadě, a to bude celkem vyrovnané match, tak uvidíme! Díky Suomi a DO TOHO TRE KRONOR.
  • @svoa00 You make my day.
    Gabriela Soukalová: Dáma, pro kterou se zabíjí.
  • Hmmm.... Slovensko má jedinú medailu, a aj tú vyhrala Ruska :-D
  • Takže sportovní sranda je pryč a už se vystavují účty. Naše fenomenální dámy na bruslích a snowboardu zaválely, do biatlonové pohádky chybělo jenom jedno zlato... plus několik milých čtvrtých a pátých míst. Ještě bych mezi tuhle skvělou reprezentaci zařadila Ondřeje Banka, protože skončit na olympiádě ve třech disciplínách v první desítce je taky frajeřina. Jenom se teď v Rusku vzhledem k ceně olympiády asi několik měsíců nebudou vyplácet důchody =D
  • Do první desítky se vlezla celá plejáda sportovců, dokonce i hokejisti a sáňkaři (9. místo v nějaké štafetě či co :-)), takže velmi úspěšné hry!
  • @brbr Jestli mluvíme o tom samém závodě, tak ten jsem taky viděla a závodilo tam třináct týmů.
    Já mám z občasného sledování závodů na OH v saních a skeletonu pocit, že vůbec samotné přežití je velikým úspechem :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.