TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1186187189191192362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Fleming hodně dobrý. Těším se na další díl.
  • @stano jeej diky za update, tú časť s Gravitonom som videl, ale dosť ma sklamala, Blizzard je nudná záporák ale Deathlok by mohol byť zaujímavý v ktorej ep. to bolo? Môžeš tu raz za čas napísať čo sa tam deje lebo ja nemám síl to pozerať, inak tá ep. ktora mala "promovať" Thora 2 bola o čom? (bola dobrá?)
  • deathlok bol teraz v najnovsej epizode cislo 13, kde bol aj stan lee...ale inac uz si ho videl, je to ten cernoch z prveho dielu...a to z thorom dvojka bol vysmech, dali tam iba to, ako zbieraju odpad po finalnej bitke malekitha s thorom, inac sa cela cast tocila o uplne niecom inom (aj ked to suviselo s asgardom, ale velice okrajovo)
  • upraveno 14. února 2014
    na Vikings se strašně těším...asi nejlepší seriál který jsem kdy sledoval
  • z justified som nadšený. ťahajú na najlepšiu sezónu zatiaľ
  • Doporučuju Klondike, škoda, že byly pouhé tři díly, klidně bych snesla i víc :)
    @svoa00
    Z těch 10 znám (ve smyslu vím, že existují a o čem přibližně jsou) všechny. Sledovala jsem asi polovinu. A u záběru na Jamieho Bambera jsem si uvědomila, že musím odsledovat ještě BSG :)
  • @Nevada 8-O Jestli jsi nesledovala poslední sérii, tak to určitě naprav. Nebudu ti vnucovat svůj názor na závěr, takže už radši mlčím.
  • @Everett_Young to jsem taky četla, že má být jen jedna série, ale co když nám na konci neřeknou, kdo je vrah? :-(
    @svoa00
    Já viděla jen pilot, ale tenkrát jsem měla rozjetých moc seriálů a tak jsem to odložila. A už se k tomu víckrát nedostala. Ale pořád to tady někde čeká.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. února 2014
  • @brbr Jo písnička je dobrá, stáhni si plnou verzi :-)
  • upraveno 19. února 2014
    (povzdech) Zkusila jsem první díl Black sails a poukud to mám shrnout, tak tvůci předvádí úplně všechny povinné prostocviky seriálů posledních let. Krev, boj o moc, sex. Některé postavy vypadají a/nebo se chovají jako z 21. století a o době a prostředí Black sails vypovídá zhruba tolik jako čtvrtý díl Assassin's Creed (a zhruba tolik jako Tudorovci o tudorovské Anglii a Vikingové o středověké Skandinávii). Co ale u mě seriál sráží nevíc, tak to jsou ženské postavy. Chápu, že je to seriál pro muže, ale to neznamená, že všechny ženské postavy musí být pokud možno bisexuální děvky. Seriálu asi ještě dám šanci, ale obávám se, že u mě skončí stejně brzy jako Vikingové. Nejzajímavější na celém dílu byly úvodní titulky.
  • @svoa00 Vikingové se po pár epizodách značně zlepšili, jen je třeba dokoukat celou sérii. Black Sails je prostě chujovina, ale co čekat od seriálu který vymyslel stejný blb jako transformers. Nagelovaní buzíci si hrají na piráty. Potřebuje to nějaký další komentář?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.