The Musketeers... Předem musí být jasné, že je to večerní seriál od BBC, čili a) vypadá hezky filmově a b) rozhodně není cudný, ale koncipovaný pro celou rodinu, takže žádný Spartacus atd. Škoda, že přinejmenším první díl je naprosto přesně takový, jak podle trailerů sliboval, i když potenciál pro překvapení tam ještě je. Špatná volba je servírování klišé s vážnou tváří a obsazení Milady. A proti těm čtyřem vyšňořeným šampionům rozhodně fandím kardinálovi, který usilovně pracuje pro dobro... Francie.
P.S. Podle titulků to spíš vypadá na český seriál s britskými herci :-s
Neviděl někdo první díl Black Sails? Já jenom prvních pět minut (tzn. jeden výbuch a pár digilodí), ale vypadá to nadějně (ale to je tím, že jsem teprve teď zjistila, že kapitána Flinta hraje můj oblíbený pan Rochester :-))
Jediný český seriál, na který momentálně koukám, je Čtvrtá hvězda. Kvalita je spíš kolísavá, ale hraje tam spousta mých oblíbených herců z Dejvického divadla, takže jsem celkem spokojená. :-)
@brbr Unesli ho proto, protože jim neřekl jméno toho chlápka na Havaně, který zná španělský operace, aby podle toho dokázali zrekonstruovat cestu L´Urca de Lima.Kdyby ho neunesli, tak ho zatknou a už by to jméno tumplem nezískali.
Komentáře
(A pátá začala celkem slibně.)
P.S. Podle titulků to spíš vypadá na český seriál s britskými herci :-s