FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1969799101102150

Komentáře

• Škoda, těšil jsem se na nájezdy. :-)
  • @JoeGyry ale nepomohlo :-x
  • upraveno 18. února 2014
    @heavy_head Sranda byla v poslední třetině i tak :D Ale teď vážně - na konci oba týmy vypadaly smutně, naši protože si asi dobře uvědomovali chyby, kterých se dopustili, a to loučení hráčů, poplácání a přání štěstí v dalším zápase byl regulérní doják. Naši hráči a Pavelec, to zase byla úplná týmová bromance.
  • Ani ne tak smutně jako vyflusaně. ;-)
    To máte z těch seriálů. :-) Jaká bromance? Normální běžný rituál, jako po každém zápase. Brankář je hrdina, nejdůležitější článek týmu. Na něm to celé leží. Může to zavřít a nepustit celý zápas ani góla, obrovsky podržet celý tým. Je to posvátná modla, které se soupeřovi hráči nesmí ani dotknout, jinak okamžitě nastartuje Gudas a je bitka. :-)
    Kdyby Hašan po Naganu chtěl, klidně se mohl stát prezidentem. =D
  • Ale těší mě, že vypadli Švýcaři. Ten jejich antihokej bez gólů už byl nesnesitelný. :-x
  • Bank to má zase rozjeté skvěle! Jemu osobně budu držet pěstičky, protože těch úmístění v první desítce má v kariéře mraky, je mu přes třicet a konečně by si zasloužil nějakou pěknou placku.
  • Když to Bank zvládne, tak si snad od něho koupím tu děsně drahou hlemu na lyže :-) Ale klobouk dolů, má tady úžasnou formu. Tak a jdu držet pěsti a kroutit se nervozitou jak žížala na háčku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. února 2014
    Dnešek je nějak mimořádně úspěšný. Díky Ledecké to chvilku zavánělo 4 kovy v jednom dni.
    Mno už je to zkrouhnuté jen na 3. Na druhou stranu štafeta mužů je dobře rozjetá. Takže možná...
    Ale vzhledem k tomu, jak jsem to při posledním čichání zakřikl, dnes raději říkám: Posere se to všechno! Nebude z toho ani jedna medaile a ještě k tomu dostaneme večer debakl od US and A. :onfire:
  • Říkám si přesně to samo, někdo kdo dal 3 goly za turnaj si nezaslouží vyhrát.
  • Bank má nejspíš medaile zakleté, škoda.
  • :wall: :wall: :wall: :'-( 9., 7., 5., ale bohužel po slalomu to asi 3. nebude.
  • @brbr Ale docela hezky si stejně vidělá :D A jenom to nezakřikni, třeba ještě všechny šokuje úplně nejvíc.
    upraveno 19. února 2014
    :dance: :dance:
  • @svoa00 No, snad mu za to nějaký peníz dají :-)
  • :dance: Takže ani Veronika Vítková nemusí být smutná. Kdyby to bylo zlato, byla by to dokonalá pohádka, ale musíme být skromní :twisted:

A gratulace pro torpédo na lyžich.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hadamczik už od začátku utkání vypadá, jako by se na střídačce ocitl nějakým kouzlem, nemohl se tam chudák zorientovat a jediné na co myslí, je kdy a jak se odtamtud dostane...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Kde jsou Zátokovi obří roboti když je člověk potřebuje? Proč nemůže jeden z nich spadnout na Hadamczika? Nebo aspoň nějaký ten japonský kamikaze nálet...
  • @Everett_Young Žádní padající roboti nebo meteority na Hada, to zakazuju. Bydlíme jen pár km dál a nikdy nevíš, jestli se trefí přesně :-)
  • @brbr Nechceš ho pozvat na kafe (od žida)? :twisted:
  • Tak co už Hráli fajn ale na američany to nebylo, měli víc tlaku na bránu a víc štěstí, ani pavelec neumí čarovat, u pár golu jsem netušil, jak ho tam sakra mohli dostat. O zlato si zahraje elita. Slováky jsme poslali domů, rus vypadl. To je úspěch :D :P Fandím švédům pro zlato :) HOŠI DĚKUJEM!

P.S. Kritizovat bych určitě mohl ale být šestí na olympijském turnaji, s týmy jako má Švédsko, Kanada, USA.... Je to určitý druh úspěchu i když vždycky má tým na víc :)
  • Dvakrát jsme nastoupili proti hokejové velmoci a dvakrát jsem si připadal jak v Rumunsku. Labutí píseň naší kdysi slavné generace... Za neúspěch můžou jako vždycky zlí novináři a za trest nedostanou žádný rozhovor, o Hadamczikově angažmá se hrálo proti Slovákům, všechno je, jak má být. P.S. Všimli jste si, že při přerušení hráli znělku Hry o trůny?
    Tak ještě že Sáblice je pořád ďáblice a stálice, no a ta biatlonová medailová žeň už taky začíná být trochu jednotvárná... :twisted: P.P.S. Taky jste si všimli, jaký má Gábina Soukalová - na vrcholovou sportovnkyni - sexy hlas? :-)
    @heavy_head A jaký hlas má průměrná vrcholová sportovkyně?
  • @Montezuma3 Jako Jarmila Kratochvílová? :-)
    Nevím, ale Soukalové hlas mi přišel jako od učitelky v mateřské školce nebo básnířky. Jak vyprávěla, že utíkala "no pro tu placku přece". Slyšels to? :-)
  • @Blackfish Hráli fajn? To si asi viděl jiný zápas než já. Ty góly padaly úplně zbytečně, naši tam nechávali volné hráče před bránou, a ačkoli náš útok byl celkem pěkný, tak to co předváděli obránci tak to byla tragédie o třech dějstvích.
  • @heavy_head Znělku Hry o trůny jsem si všiml i dokonce zaznělo Star wars.Já fandím Finům :D
  • Také fandím finům
  • @Everett_Young Ať si to tam s ním Prajzáci vyřídi sami :-)
  • K hokeji: viděla jsem naštěstí jenom první třetinu. Tak polovinu hráli dobře, ale pak to šlo dolů. Mám pocit, že trošku nemohli. Co bylo dál netuším a ani se po tom nepídím.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    5:2... já měl vsazeno na 4:1, škoda :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.