FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
194959799100150

Komentáře

• 4/6 T.J. Oshie, konecne krasny hokej
  • Teda, nevěděl jsem komu fandit :D Američany nemám rád stejně jako Rusa :D Ale stejně jako vítěze letos tipuju Švédy.
  • Nevím asi budu fandit švédům s takovou, hrají dobrej hezkej hokej. A hlavně když střílí tak střílí do brány a né do brankáře.

Nic s takovou pojedou příští zápas domů, neudělali ani hovno, laxní a nezáživný lojza neschopnej dávat jakýkoliv příkazy. Srát na to. Nevím kdo to zahrál hůř, esi naši teď nebo slováci ráno.Tečem nula jedna, pár minut do konce a lojza místo aby je vybudil a hecoval, hejbl sestavou tak tam doprdele stojí a čumí na hodiny kdy mu jede autobus. Hrají tak už třetí zápas... jediný co hráli líp byla druhá polovina zápasu se švédy. A je to ztracený jestli se nic nestane. Tam někdo na ně musí zařvat a Lojza to neumí a Jarda to sám neuhraje. A že si to švýcaři nezasloužili? Co by si to nezasloužili, 90 procent našich střel šlo přímo do brankáře, ani nemusel zasahovat.... Švýcarům stačí jednou vystřelit a oni si to ubrání, je to hnusný ale je to tak.
  • @Blackfish Byla to naprostá tragédie. Fakt nepochopim, proč tam Lojza posílá na přesilovku pořád ten samý tým, který je už evidentně naprosto v prdeli s energií a na tom ledě nestíhají. Prostě co přesilovka to švýcaři na naší části ledu. Strašný. Doufám že to vola konečně vyhoději, tohle je opravdu neskutečný. Jako chápu, že tak 2/3 z nich maji před sportovním důchodem a jsou rádi že ten zápas vůbec odbruslí, ale proč je tam ten Hadamčík (seru na správný psaní) cpe? Doufám že totálně zklamou i příští zápasy, aby ho už od repre konečně vyhodili.
  • lepší kdyby tam byl Růža
  • @DanielSvatoš Ne, Růža je málo. Na tyhle by byl potřeba Tichonov.
  • @Everett_Young toho neznám ten koučuje bolševiky ?
  • @DanielSvatoš dá se to tak říct ;)
  • @DanielSvatoš Tichonov vedl sbornou v 70-90 letech. Vyhrál s nima hromadu věcí, několikrát olympiádu a mockrát mistrovství světa. A byl to hroznej magor, říkalo se mu Diktátor :-)
  • @Everett_Young jo tak o něm jsem slyšel docela nedávno :D pak dostal prej plukovnickou hodnost za odměnu :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Tak to se mě netýká Kriso :D Já jsem schopen nadávat i po výhře. Lojzovy nebudu vytýkat systém ani hráče. Barinka hraje dobře. Máš pravdu s tou přesilovkou, je vidět že jsou technicky vybavení - jágr, ale už to není rychlík. Oni jsou schopni švýcaři vzít si v naší přesilovce puk a hrát si s ním za naší bránou. To je neskutečný. Máš pravdu s tím Tichonovem. Lojza neumí na ně zařvat, zjebat je v kabině, to že tam něco šišlá je každýmu jedno. Proto už několikáte rok řikam lojza pryč. Jak jágr napsal, že tam mají mladý pušky, tak by měli začít střílet, lítat po ledě a ne se přizpůsobovat. Na švýcary to je potřeba vyvinout tlak a i oni povolí, chvilkama to bylo vidět že i ta jejich betonová obrana povoluje, ale naši to prostě nedokázali. Musel by se stát zázrak aby jsme se dostali do boje o medaile. Asi jako MS 2010.
  • @Blackfish Jenže Rachna Kachna už dolítal :-(
  • V hokeji hraje roli i to příslovečné štěstí. My ho dnes neměli. Jinak jsme nehráli špatně. Chybí nám větší důraz a dravost, ale to je náš dlouhodobý problém. Zřejmě to vychází i z naší mentality.
  • Dáma s knírkem! :applause:
  • Snowboard nesleduju, ale moc gratuluju, Samková byla skvělá :dance:
  • Já byl v robotě, musím mrknout na záznam. Každopádně spokojenost ze zlata :) Ještě by to chtělo přidat pár medailí, zlato od sáblíkové třeba :)
    @Everett_Young
    A je vidět jak to tomu týmu ublížilo, prostě tam tihle chybí.
  • Clovek prave vstane a hned vam musi gratulovat :)
  • Vyzera to na suboj Cesko-Slovensko :)
  • No, to bude super, to zas bude nenávisti a pak výsměchu jedné strany druhé. A bojím se, že pokud zahrají slováci jak dnes proti rusovy tak si jágr a spol balí kufry. A Hadamczik tam ještě rok vydrží.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. února 2014
    Ale néé, biatlon odložen na pondělí. No jestli se zítra pojedou oba závody, tak toho v práci asi moc neudělám :-k

@Hildegarda To není moc k úsměvu. Ti vaši to musí vždycky tak podělat. To nemělo být CZE - SVK a AUT - SLV ale CZE - SLV a SVK - AUT :-?
  • Bratrovražedný souboj. Myslím, že máme celkem hratelného soupeře. Zápas s Ruskem jsem neviděl. Pro mě jsou největšími favority na celkový triumf USA, Kanada a Švédsko. Nevěřím, že by Rusové ustáli ten šílený tlak.
    Fandím naším, ale pokud postoupí Slováci, tak určitě žádnou nenávist cítit nebudu:/
  • @Montezuma3 Muzsky biatlon sa ide o 7.00. To uz si v praci? Ja ho asi prespim :(

@Hildegarda Aha, už v sedm. Mno tak to si asi o půl hoďky přivstanu.
  • Tak já určitě prskat nebudu, pokud vyhraje nároďák Slovenska, předvedli aspoň jeden opravdu skvělý zápas :/
  • @svoa00 A ved ani s Ruskom to nebolo take hrozne :)
  • @Montezuma3 Mohol si si chvilku pospat ;)
  • @Hildegarda Přesně tak jsem to myslela, Slováci se šedesát minut ubránili extrémně vyhecovaným Rusům, Češi v líném zápase dokázali porazit akorát Lotyše. Mám pomalu chuť fandit Slovákům, protože náš nároďák rozhodně potřebuje léčbu šokem. Jenomže se obávám, že Slováci do zápasu zase půjdou se zbytečným respektem :(
    @Hildegarda Vynahradil mi to curling :-)
  • @svoa00 Respekt = nase zhouba :/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.