Za toho indiána je to opravdu blbost hrát, nebaví mě ty lesíky, pobíhání jak kretén a příběh o ničem.... Zlatej Ezio Auditore da Firenze! To mělo aspon správnou atmosféru, řím a florencie bylo mnohem lepší prostředí než severní amerika v koloniálních dobách. Vedlejší postavy i záporáci byli taky lepší. Nevidím zatím u tohohle žádný plus.
Od minuleho tyzdna hrajem Zaklínač 1. Ku hre som dostal az tento rok . Hra ma zatial bavi. Inac mam rad seriu Gothic . Aj ked treti diel bol oproti jednotke a dvojke horsi. Najme nekonecna a nudna pust v Gothic 3 , kde mi chybal kon.
Tak jsem rozehrál skyrim(naposled co mi to šlo nějak hratelně je asi 2 roky zpátky). Hraju za temnýho elfa dovednosti pojedu:plížení, lehká zbroj, lučištnictví, možná ještě vybírání kapes a páčení zámků.
Komentáře
Jinak je stolní pc samozřejmě lepší.
Inac mam rad seriu Gothic . Aj ked treti diel bol oproti jednotke a dvojke horsi. Najme nekonecna a nudna pust v Gothic 3 , kde mi chybal kon.
Hraju za temnýho elfa
dovednosti pojedu:plížení, lehká zbroj, lučištnictví, možná ještě vybírání kapes a páčení zámků.